Neon: Musti

Tøyens store datter har tatt turen til Trondheim for Neon.

Publisert Sist oppdatert

Ugbad Musti fra Tøyen har fått i oppgave å klargjøre Trondheims «klokka fem på en fredag ettermiddag»-publikum til kickstarten av årets festivalsommer.

Mange har allerede rukket å komme seg forbi køen og inn til Neons tredje artist for dagen. Publikum presenterer seg selv som en salig blanding av blodfans, småfans og øltørste festivalgjengere, men Musti appellerer like godt til alle som velger å vende ørene i hennes retning.

LES OGSÅ: Råsterk prestasjon frå stjerneskotet

Fra start river Musti det småkleine publikummet inn i en tettpakka og hardtslående konsertopplevelse. På den dessverre alt for korte konserttiden hun har fått tildelt utmerker hun seg som en mer enn god nok grunn til å ha sikret seg fredagspasset.

Med sine beste låter fra albumet Qoyskayga og EPene mellom høyblokkene og mimi inviterer Musti til dans akkompagnert av et lite, men desto mer eksplosivt band. Kveldens desidert strammeste live-arrangering av allerede godt produserte beats legger det perfekte teppet for Mustis svært definerte levering av krevende tekster, både figurativt og teknisk.

LES OGSÅ: Astronomisk fra Karpe

Det er lett å ha det gøy på konsert når både artisten og bandet oser av smittsom spilleglede. Enda morsommere er det når publikum klart og tydelig både følger instrukser og spontant slenger seg på det herlig samspillet mellom artist og fan som vi så sårt har savnet. Musti forblir en av Norges aller fremste rappere på plate, og ligger an til å bli det samme på scenen.

Powered by Labrador CMS