Pstereo: Rival Sons

Drittvær og dritbra show.

Publisert Sist oppdatert

Rival Sons er det bandet jeg har ventet på å se i hele sommer. 70-tallsrock er min absolutt favorittsjanger og forventningene var høye. Tidlig i karrieren spilte de med band som AC/DC og Alice Cooper, og sist gang de spilte på Samfundet solgte de ut på 16 minutter.

Til tross for tidenes drittvær greier Rival Sons å trekke til seg alle som er igjen på Pstereo denne regnfulle kvelden. Den kraftige stemmen kan høres over hele Trondheim. Rival Sons er kjempeflinke med publikum og får alle med på klapping og veiving. Gitarist Scott Holiday gir oss noen heftige soloer og trommis Mike Miley nailer hvert slag.

Desverre må jeg si jeg ikke digget den Robbie Williams-feelen jeg fikk av de rolige låtene. De er kanskje ikke helt gyldige headliners, men de gjorde et bra show. Det kan også hende at mine forventninger var litt for høye etter å ha hørt låta deres "Pressure And Time". Men det må sies at med en gang de dundrer løs blir det mye fetere, og på noen låter kan de til og med minne litt om Led Zeppelin. Det var de slagkraftige låtene som gjorde avslutningen på Pstereo ideell.