Feelgood-faktor

En god samling festivalglade mennesker som samlet seg foran Fru Lundgreen siste festivaldag fikk med seg en Wingsuits-konsert fylt med god stemning og mye allsang.

Publisert Sist oppdatert

Det begynner å nærme seg slutten på siste kveld av Trondheim Calling for denne gang, og mange festivalglade mennesker er å finne i sentrum for å få med seg siste del av programmet. En god kjerne har stilt seg opp foran scenen hos Fru Lundgreen med store forventninger til det trondheimsbaserte bandet Wingsuits. Bandet, som er å finne i en kombinasjon av indie-, pop- og rockesjangeren, har siden de startet opp i 2015 mottatt mye god kritikk.

Det er ikke vanskelig å se at bandet har god kontakt med publikum denne kvelden. De har en god evne til å spre positive vibber i lokalet, ikke minst på grunn av sin muntre og dansbare musikk. Wingsuits byr på gamle hits fra blant annet sin EP fra 2016, men også nye godbiter som bandet kunne informere om at snart vil utgis.

Wingsuits byr på deilig feelgood-faktor fra start til slutt. Med dette følger det selvfølgelig også med mange muligheter for allsang, noe som fylte Fru Lundgreen med god stemning lørdag kveld. Det eneste som mangler denne kvelden er Trondheims lokalkjendis på rulleskøyter, som er å se på bandets musikkvideo til låta «(We’re Always Heading for) the Good Times». Men Wingsuits bidrar likevel til at jeg står igjen med et smil ved konsertens slutt.