Stråler av energi og dyktighet

Pom Poko viser styrke siste festivaldag hos Trondheim Calling.

Publisert Sist oppdatert

Kvartetten har allerede rukket å bli anerkjent hos flere internasjonale musikkanaler, og blir beskrevet som et band verdt å holde et godt øye med i tiden fremover. Det trondheimsbaserte punk-rock-bandet er kjent for sin eksplosive musikk med knallharde overganger til mykere partier, noe som faller publikum godt i smak på Byscenen. Jeg vil særlig trekke frem låta “My Blood”, som er leken og lystig, og får ut det beste i gruppa.

Vokalist Ragnhild Fangel Jamtveit evner en stor variasjon i vokalen som hun mestrer med glans. Det hele løftes av dyktigheten hos de andre bandmedlemmene, og det er ikke vanskelig å se at gruppa koser seg på scenen denne kvelden. Det hele stråler av energi, noe som uten tvil smitter over til oss i publikum.

Gruppa har annonsert at deres debutalbum vil bli utgitt allerede denne måneden, noe som bringer med seg store forventninger. Ikke bare innehar Pom Poko en evne til å yte eksplosivt og hardt samtidig som de sjarmerer publikum mellom slagene. De representerer også en del av det kreative og nyskapende innen sin musikksjanger, og det var en glede å få vitne dette siste kveld av Trondheim Calling.