Waldemar: Tøffere enn toget

TRONDHEIM CALLING: Du kan prøve, men du blir ikke kulere enn Torgeir Waldemar.

Publisert Sist oppdatert

Dette er mannen som skal avslutte rekken med konserter på Byscenen under Trondheim Calling. Han gjør dette foran en sal som er full av folk i flere aldre, men de fleste er kanskje en del eldre enn den gjennomsnittlige student.

Med hatt, langt hår, skjerf og svarte klær ser Torgeir Waldemar ut som om han er dratt rett ut av rockens storhetstid. Musikken er av den litt upolerte, gode gamle rocken og det er klart at publikum elsker det. Her får du dansbare og gode rockelåter der du ser artistene leker seg på scenen med kjempelange gitarsoloer.

LES OGSÅ: Norges neste store artist?

Stemningen er på topp og folk synger med på refreng og danser sakte til de roligere låtene. Waldemar kommuniserer utrolig godt med bandet og har bra scenetilværelse, noe som lager god stemning. Publikum synger med til hver låt og det er klart at mange av de som har kommet er store fans.

Torgeir Waldemar er kanskje den kuleste mannen på noen scene i Norge. Råbra musikk, bra band og en alle tiders atmosfære gjør at dette virkelig er verdt å se live. Det er godt å høre at rocken lever videre med slike artister som Torgeir Waldemar.