BEKREFTER SMITTE: Konstituert dekan Tine Arntzen Hestbek ved fakultet for samfunns- og utdanningsvitenskap bekrefter at en av deres studenter har testet positivt for koronasmitte.

Bekrefter smitte i fadderutvalg

Et fadderutvalg ved fakultet for samfunns- og utdanningsvitenskap har blitt satt i karantene. De har avlyst alle større arrangement denne uka.

Publisert Sist oppdatert

— Vi kan bekrefte at en student i et fadderutvalg ved fakultetet hat fått påvist koronasmitte, sier konstituert dekan Tine Arntzen Hestbek i en mail til Under Dusken.

Alle de større arrangementene til et av fadderutvalgene ved fakultet for samfunns- og utdanningsvitenskap er blitt avlyst. Dette skjer som følge av at en student i dette utvalget har testet positivt for koronasmitte.

Konstituert dekan Tine Arntzen Hestbek ved fakultet for samfunns- og utdanningsvitenskap skriver at fadderutvalget har avlyst alle større arrangement denne kommende uka, og at hele fadderutvalget gikk i karantene da de ble informert om smitten.

LES OGSÅ: Slik bli fadderuka

— Fadderutvalget har fulgt alle retningslinjer, og Trondheim kommune jobber nå med smittesporing, skriver Hestbek.

Hestbek presiserer at ingen nye studenter eller faddere har vært i kontakt med verken den smittede, eller noen andre i fadderutvalget. Vedkommende skal ha testet positivt i helgen før fadderuken startet.

Powered by Labrador CMS