Alle som har vært i Hangaren eller i rom 204 i Hovedbygget på torsdag bes om å teste seg.
Alle som har vært i Hangaren eller i rom 204 i Hovedbygget på torsdag bes om å teste seg.

Ber alle som var innom to forskjellige steder om å teste seg

Uavhengig om de har symptomer eller ikke.

Publisert Sist oppdatert

Oppdatering, 18:20: I en melding fra NTNU opplyses det om at den smittede personen også har vært til stede i rom 204 i Hovedbygningen store deler av torsdag 8. april. Alle som var tilstede her blir nå bedt om å gå i karantene.

Smittevernkontoret i Trondheim ber alle som var innom Sit kafé Hangaren på Gløshaugen torsdag 8. april mellom klokken 12:00 og 13:30 om å teste seg, ettersom at de kan ha vært i kontakt med en person som har fått påvist korona, skriver NTNU i en melding på Innsida.

Videre skriver de at man ikke er pålagt karantene dersom man var i Hangaren på disse tidspunktene, men man bes om å ta en test 15. april, uavhengig om man har symptomer eller ikke.

BI melder også om at én person som har fått påvist smitte har vært på campus. Smittevernkontroret i Trondheim kommune ber alle studenter som var på campus mandag 5. april mellom klokka 10 – 16, og tirsdag 6. april mellom klokka 16 – 20 om å teste seg, skriver BI i en pressemelding.

Ni registrerte smittetilfeller i helga

I løpet av fredag og lørdag ble det registrert ni nye smittede i Trondheim. Alle er i 10- eller 20-årene og skal ha blitt smittet av kjente nærkontakter i andre kommuner. Søndag ble det ikke registrert noen nye smittede, skriver Trondheim kommune i en pressemelding.

I følge NTNU er tre av de smittede studenter ved NTNU, mens BI melder på sine sider om at én BI-student i Trondheim er smittet.

Til sammen har seks studenter fått påvist korona etter påske, melder NTNU i en pressemelding på Innsida.