Alexander Nessan

Debatt

Uattraktiv hos damer? Ditt ansvar!

Tinderifisert sexkultur, ensomme menn, og den evige singelkrisa? Frykt ikke! Trondheim og NTNU har kjærestegaranti!

Publisert

Så enkelt er det ikke. Jeg har skrevet i trondheimsavisa Adresseavisen om hvordan noen menn burde skjerpe seg og slutte å sutre over at de ikke får seg noe. Kategorien sutrende menn som klager på at de ikke får seg noe er en kategori man bør unngå å havne i. Derfor er det så bra at du er kommet til Trondheim! Her kommer en rekke tips om hvordan du best mulig får utbytte av Trondheims kjærestegaranti. 

Det oppleves kanskje urettferdig i likestillingens tidsalder at det fortsatt er vi gutta som må ta initiativ. Likevel er det faktisk vi som må ta initiativet. Og i Trondheim konkurrerer du med ganske mange gutter, derfor må du tørre å skille deg ut. Inviter henne med på noe utradisjonelt, noe som du synes er gøy å gjøre sammen. Det kan fort bli litt kleint om man bare sitter og prater sammen på en kafé. Alternativene til morsomme dater i Trondheim begrenses nesten bare av fantasien din. Man kan gjøre alt fra å gå en tur på Ladestien til å ta en runde nudistminigolf i Midtbyen. 

Det er ene og alene ditt ansvar som gutt at du er uattraktiv hos jenter. Du må derfor gjøre en innsats for å bli attraktiv. Noen grunnstener som personlig hygiene og en ok sunn livsstil bør være på plass. Prøv å kle deg bedre enn det du går i når du er fyllesyk på en søndag. Vær åpen for å prate med jenter, bruk ørene dine og lytt til hva det er hun er interessert i og finn felles interesser. Det er kjempeattraktivt og gøy å prate med noen som deler en lidenskap. Ikke bli helt knust om det ikke blir dere på første forsøk, øvelse gjør mester. Du vil være mye flinkere til å prate med folk om du har skaffet deg erfaringer fra tidligere dater. 

 LES OGSÅ:   Hytten min er vanskeligere enn hytten din

Er du lei av den tinderifiserte sexkulturen er du kommet til riktig sted for å unngå den. Som student på NTNU har du mange muligheter! Bli med i en linjeforening eller ta på deg et verv på Samfundet eller i en hvilken som helst studentorganisasjon som passer for deg. Det er en stor sjanse for at du møter noen med felles interesser som du kan prate med der. Da hopper du over styret med Tinder og blir kjent med folk som driver med det samme som deg. 

Du er ikke en tier og den fremtidige dama di er heller ikke det. En del av de som aldri klarer å skaffe seg en partner tror jeg har ganske høye forventninger og for liten selvinnsikt. Veldig få er så heldige at man møter noen som er skreddersydd for akkurat deg. Jobb litt med deg selv og tenk over hvilke ting som faktisk er røde flagg, og hvilke ting en faktisk kan jobbe med selv om det ikke var det du helt så for deg. Finn noen du ønsker å bruke tid sammen med, det er et veldig godt utgangspunkt for en sunn og god relasjon. 

I debatten om en tinderfiksert sexkultur og menn som ikke får seg noe, er det noen som påstår at det skyldes kvinners rettigheter. Den påstanden er ikke like dum som den først høres ut. Når kvinner ikke lenger er avhengige av en mann for å klare seg, må man som mann faktisk tilby noe mer enn økonomisk stabilitet. Det krever at du tenker over hvilke styrker du har i livet og hva det er du kan tilby en partner. Å spille på de styrkene vil være essensielt for å finne en partner. Man må gi noe for å få noe. 

Kort sagt, det finnes noen for deg i Trondheim. Det viktigste er at du gjør en innsats, og ikke gir opp med en gang. 

 LES OGSÅ:   Me treng tiltak for ein tryggare leigemarknad

Skriv til oss:

Ønsker du å ytre deg i Under Dusken?

Send ditt innlegg til debatt@studentmediene.no

Retningslinjer for debattinnlegg finner du her.

Powered by Labrador CMS