<span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">SMITTE:</span> Har du vært på Dragvoll tirsdag 17. august, kan det hende du bør teste deg for korona.
SMITTE: Har du vært på Dragvoll tirsdag 17. august, kan det hende du bør teste deg for korona.

Ny informasjon om koronatesting

Trondheim kommune har nytt system for testing, og en koronasmittet person har vært på campus Dragvoll.

Publisert

Nytt system for testing

Trondheim kommunes bookingsystem er under omlegging for å få på plass et bedre tilbud med hurtigtesting for barn/unge i skole og barnehage. Dette har medført at testtimene i bookingsystemet har vært begrenset i helga. I løpet av mandag 23. august, vil det nye systemet være oppe og flere timer vil legges ut på begge teststasjoner, skriver Trondheim kommune i en pressemelding.

Med dette nye systemet vil det være tre ulike muligheter for å bestille test. Alle tester bestilles på kommunens hjemmeside.

LES OGSÅ: Har du ikke stemt, blir du glemt

Personer med symptomer skal bestille time på Leutenhaven for pinnetest (PCR).

Personer uten symptomer skal bestille time på Statens Hus. Her skal skole- og barnehagebarn bestille time for hurtigtesting, mens alle andre (inkludert studenter) skal bestille time for spyttesting (PCR).

Personer uten symptomer, og som allerede har bestilt time på Leutenhaven, bes avbestille denne og bestille ny time på Statens Hus.

Smittet person på Dragvoll

Søndag kveld 22. august ble det lagt ut en beskjed fra smittevernkontoret i Trondheim på Innsida om at en person med påvist covid-19 har vært på campus Dragvoll. Dette gjelder fellesarealet i bygg 7, nivå 3 tirsdag 17. august mellom 11:30 og 15:00. Har man vært i området i dette tidsrommet, skal man være obs på symptomer og teste seg dersom symptomer oppstår.

LES OGSÅ: Klimahysteri og fotballstreik - si din mening som medlem