Enkel eplekake
En pen kake som kan bruke opp dine glemte epler, og samtidig gi deg og andre glede i en rolig hjemmehverdag.
Den klassiske eplekaken er kanskje noe av det enkleste man kan lage, og fortsatt imponere venner og familie. Du kan gjerne bruke gamle epler, ettersom et opphold i ovnen gjør dem både myke og saftige. Kaken kan også toppes med både perlesukker og knuste hasselnøtter for å gjøre den ekstra pen.
LES OGSÅ DISSE OPPSKRIFTENE:
-
Stor Lyche når ramen står på menyen
Var du ikke på ramenhelg på Lyche? Frykt ikke, her er oppskriften!
-
Seigt, søtt og salt: En kjærlighetserklæring til bagelen
Fra egen fagforening til masseprodusert favoritt. Dette er bagelenes lange reise til mitt kjøkken.
-
Studentsikker smørbrødklassiker
Er du lei av timevis på kjøkkenet og fet julemat? Denne oppskriften er like fet, men i det minste rask.
-
Christians spesial
Drøm deg bort til varmere strøk med denne herlige oppskriften på stekt ris.
-
Biff bearnés med trøfler og pils
Er du lei av at Under Duskens matspaltister reduserer deg til en fattig student med dårlig tid? Her får du dyr, digg mat som tar lang tid å lage. Fordi du fortjener det.
-
Hvit lompelasagne med kylling
Lompelasagnen er den perfekte restemiddagen for en hektisk hverdag.
-
Farmors pavlova
17. mai nærmer seg og er her fortere enn man tror. Pavlova er en passende, enkel og billig kake til nasjonaldagen.