Enkel eplekake
En pen kake som kan bruke opp dine glemte epler, og samtidig gi deg og andre glede i en rolig hjemmehverdag.
Den klassiske eplekaken er kanskje noe av det enkleste man kan lage, og fortsatt imponere venner og familie. Du kan gjerne bruke gamle epler, ettersom et opphold i ovnen gjør dem både myke og saftige. Kaken kan også toppes med både perlesukker og knuste hasselnøtter for å gjøre den ekstra pen.
LES OGSÅ DISSE OPPSKRIFTENE:
-
Savoring simplicity: The art of Italian cooking across borders
Food is one of the most tangible ways culture travels. Exchange students often bring their culinary traditions with them, turning shared meals into moments of cultural exchange.
-
Ta deg en lammebolle
Besøket risikerer bakoversveis og hakeslepp. Ingen kan si nei takk til tre ulike retter laget av sesongens beste råvarer.
-
En kjærlighetserklæring til hyttekost
Ullsokker, frisk fjelluft og en gryte med real norsk husmannskost vil gjøre at både kropp og sjel finner ro.
-
En dose Napoli i Trondheim
Pizza slår aldri feil. Med noen enkle tips og litt innsats kan du lage kvalitetspizza hjemme på studenthybelen.
-
Lyche-følelsen hjemme
Gikk du glipp av «New Delhi Helg» på Lyche? Her er de indiske dessertene som et plaster på såret.
-
Burger og milkshake: kulinarisk kinoeventyr
Den beste måten å oppleve en film på er gjennom mat. Istedenfor å økonomisk ruinere deg på kulinarisk kino, vil disse rettene få din matglade motor til å brøle.
-
Veien til hjertet er gjennom magen
Imponer valentinsdeiten din med hjemmelagde brunostcookies.