Ni apper alle studenter bør ha

Disse appene vil gjøre deg smartere, uthvilt og mer produktiv.

Publisert Sist oppdatert

Synes du det er vanskelig å holde orden på ting? Misunner du dine medstudenter som på mystisk vis alltid greier å stå opp til den forelesningen klokka åtte? Strekker ikke studielånet til? Disse ni appene vil løse alle dine problemer. Alle er selvfølgelig gratis og kan fåes både på Android og iOS.

1. MazeMap

Denne appen er en livredder i mang en studenthverdag. Lurer du på hvor E2-149 er? MazeMap kan sannsynligvis hjelpe deg å finne fram på campus.

2. Timetable

Her kan du legge inn forelesninger, innleveringer og eksamener. Slik har du til alle tider oversikt over hva som må gjøres. I tillegg setter den automatisk mobilen din på lydløs i forelesningene, slik at du aldri mer vil irritere dine medstudenter. Sjekk også ut Class Timetable for iPhone.

3. Coffitivity

Sliter du med skrivesperre på masteoppgaven? Har du etter en time kun klart å taste inn tre enslige linjer i Word-dokumentet? Ifølge en studie fra University of Chicago er det ikke alltid den begravelseslignende stillheten på lesesalen som gjør at du jobber mest effektivt. Studien viser at moderate mengder bakgrunnsstøy, som for eksempel på en kafé, er akkurat hva hjernen trenger for å kunne prestere kreativt. Med Coffitivity får du denne kreativitetsboosten i form av kafélyder også når du ikke har tilgang på en kafé.

4. Sleep as Android

Den ultimate søvnappen. Sporer søvnsyklusen din, gir deg statistikker over søvnmangel og vekker deg med mattestykker, sauetelling eller QR-kode på badet. Sleep as Android tar til og med opptak når du sover, slik at du kan finne ut om du snorker eller prater i søvne.

Kun på Android. Søvnsporingsfunksjonen har en prøveperiode på to uker. Når prøveperioden har utløpt må du oppgradere til fullversjonen (25 kr) dersom du vil beholde denne funksjonen.

5. Quizlet

Lei av å lese? Prøv flashcards i stedet! Med Quizlet kan du lage dine egne stabler med flashcards, samt teste kunnskapene dine med andre studenters flashcards. Digitale flashcards, naturligvis. Trær er venner - ikke papir.

6. Todoist

Genial app for å holde orden på små og store gjøremål. Du opptjener i tillegg karmapoeng for hver fullførte oppgave og får opp en graf over hvor produktiv du har vært.

7. Mattilbud

Oversikt over tilbud i matvarebutikkene i Norge. Et must for alle studenter.

8. Time to Study

Planlegger når og hvor lenge du skal lese. I tillegg muligheter for å legge inn pauser og varsler deg om du tar for lange pauser.

9. Bubble Wrap

Med all denne lesingen får man etter hvert behov for å slappe av. Og hva er vel mer terapeutisk enn å klemme bobleplast?

Powered by Labrador CMS