Spar penger med studentrabatter

Listen over rabatter du kan benytte deg av er ufattelig lang, det handler bare om å finne de riktige.

Publisert Sist oppdatert

Studenttilværelsen blir fort dyr om du må til tannlegen, trenger en hårklipp eller skal ut og spise på restaurant. Men bruker du fordelene er det mye penger å hente. Det finnes nettsider og kort som gir deg de beste avslagene på både nødvendige og unødvendige ting.

Følgende nettsider er verdt å merke seg:

Studentkortet.no er en nettside som kun krever registrering før du kan ta nytte av rabattene. Medlemskortet er gratis og blir sendt i posten, men du kan og gå gjennom nettportalen om du skal bestille for eksempel klær på nett.

Studentrabatt.no gir deg en oversikt over stedene du kan få rabatter med studentbevis. Stadig nye studentfordeler blir lansert på nettsiden.

Studenttorget.no er en side som samarbeider med varierte bedrifter for at du skal få de beste fordelene som student. Alt du trenger å gjøre er å melde deg inn på siden, ta med studentbeviset og referere til Studenttorget.no for å bekrefte rabatten.

Nedenfor er en rabattguide med de største nødvendighetene i løpet av et år.

Det mest nødvendige:

Frisør: Mange av byens frisører gir rabatterte priser, til tider med begrensninger på dag og tid. På Studenttorget kan du finne en stor oversikt over hva du kan spare hvor. Et alternativ er og å klippe seg hos en lærling, da kan du få opptil halv pris hos blant annet H2 Frisør.

Tannlege: Hos Trondheim tannhelsesenter får du 50% rabatt på første time. Dett gjelder undersøkelse, to røntgenbilder og rens. Etter dette får du 10% på alle behandlinger.

Buss: De aller fleste trondheimsstudentene har busskort, og hos AtB er det mye penger å spare. For et helt år med busskort i Stor-Trondheim betaler du som student 3550,-. Originalpris voksen: 5990,-.

Klær: Som medlem hos Studentkortet.no får du 10% hos både Nelly.no og Ellos.no. Da går du inn og handler via Studentkortet sine sider.

Mobilabonnement: Det er ingen hemmelighet at det fort blir høye mobilregninger. Chess gir deg 10% på abonnementet SjakkMatt gjennom Studentkortet.no.

Aktiviterer:

Trening: Dersom du går på BI eller NKF sparer du gode penger om du velger å trene på SATS. Der betaler du 388,- med ett års bindingstid, eller 404,- uten binding. Fullpris er 595,-.

Badeland: Glad i å bade? Pirbadet gir deg 20,- i avslag per enkeltbesøk. Det finnes også gode alternativer om man ønsker årskort/klippekort.

Skisenter: Vassfjellet skisenter ligger kun 30 minutter utenfor Trondheim sentrum. Her får du 10% på heiskort mandag til fredag, med gyldig studentbevis.

Mat og drikke:

Kaffe: Morgentrøtt, sliten og kaffetørst? Choco Boco har egne studentpriser på mat og drikke. Alternativt får du ved fremvisning av studentkort all kaffe og te til 15,- hos Deli de Luca.

Kosttilskudd: Går du gjennom Studenttorget.no får du hele 25% rabatt hos Proteinfabrikken, kjekt for den treningsivrige studenten.

Mat: Peppes Pizza gir deg 20% ved kjøp av en stor pizza mandag-torsdag, men tilbudet gjelder ikke bestilling på døren. Skal du ha pizza hjem kan du eventuelt bestille fra Pizzabakeren. Der får du en stor pizza til 149,- ved fremvisning av studentbevis.

Underholdning:

Bøker: Vi Studenttorget får du billigere bøker hos både Bokkilden.no og Akademika, og får i tillegg et gavekort på 100 kroner. Hos disse er det mulig å få enda mer avslag om du finner bøken du leter etter til en lavere pris et annet sted.

Sport og underholdning: TV2 Sumo + Lerkendal: TV-serier, sport eller nyheter? Som meldem hos Studentkortet.no får du 50% rabatt på TV 2 Sumo Gull. Med dette abonnementer får du tilgang til alt fra TV 2 sine kanaler.

Foretrekker du live fotball og er Rosenborgsupporter eller venter på at ditt lag skal komme til Trondheim? Som student får du billetten til 60,-. Da kjøper du gjennom billettservice, Narvesen eller på Lerkendal Stadion på kampdagen.

Teater: På Trønderlag teater kan du få så mye som 50% avslag på teaterforestillinger. I tillegg selges Teaterkortet som gir avslag på opptil 8 forestillinger i året.

Data:

Antivirus: Virusbeskyttelse fra Norton kan du få med opptil 60% rabatt gjennom Studentkortet.no.

PC og Mac: Trenger du ny Mac, PC eller tilbehør til din maskin? Med Studentkortet får du mellom 8-10% på Apple sine produkter, og kan og bruke ditt vanlige studentbevis på Eplehuset. Er det PC du er på utkikk etter, får du opptil 12% rabatt på Studentkortet sine nettsider.

Powered by Labrador CMS