Takk, kjære medstudent!

En stor klem til deg, kjære medstudent. Og takk til alle som har bidratt med å gjøre studietiden til dine medstudenter litt bedre i en vanskelig tid!

Publisert Sist oppdatert

Det har vært ti spesielle måneder. Det har vært mye kjipt. Mange drømmer og ønsker som ikke har gått i oppfyllelse. Men vi studenter har ikke lagt oss ned på gulvet for å gråte, i hvert fall ikke hele tiden, og vi har absolutt ikke gitt opp.

Jeg er veldig imponert over hva vi har fått til. Det er utrolig mange studenter som har jobbet hardt for å gjøre hverdagen best mulig for sine medstudenter. Etter å ha sett hva linjeforeningene, NTNUI, Samfundet, UKA, studentdemokratiet, studentkorene og bandene, Velferdstinget, BISO, og enkeltstudenter har fått til er jeg mektig imponert. Og jeg vet det er mange flere som har gjort akkurat det samme, som også fortjener oppmerksomhet og ros. Så jeg håper at vi som medstudenter kan gi den takken og rosen til de som fortjener det!

Jeg har som ISFiT-president vært ekstremt heldig og fått jobbet med dedikerte, inspirerende og imponerende frivillige. Det at ISFiT nå blir digitalt, og at vi får en festival tilgjengelig for alle studenter, er all honnør til de frivillige. Både de som har snudd om på flekken og nå jobber hardt hver dag for å få til en viktig, unik og inspirerende festival, og alle de frivillige som har jobbet ræva av seg, og som nå dessverre har måttet sette et punktum for sine prosjekter. Mitt håp nå er at ISFiT21 Creating Knowledge, kan være et lyspunkt i en tid preget av mye mørke. Og at det blir en festival hvor vi som studenter kan samles.

Selv om mange har lagt ned mye innsats, klarer ikke frivilligheten å fange opp alle og de ti siste månedene har vært preget av mange ensomme studenter. Allikevel er det viktig å anerkjenne den innsatsen som er lagt ned for en bedre studietilværelse. Så håper jeg vi fortsetter å se hverandres behov og at vi rekker ut en hånd til dem som skulle trenge det, også når pandemien er over. At vi gjør det vi kan for at de som har falt av, blir med igjen. På den måten kan vi sammen bidra til å skape en givende studietid for våre medstudenter.

En stor klem til deg, kjære medstudent. Og takk til alle som har bidratt med å gjøre studietiden til dine medstudenter litt bedre i en vanskelig tid!

Powered by Labrador CMS