Artistene til årets KlubbPstereo er klar

Med en miks av nasjonale og lokale artister er Pstereo klar for å lage liv igjen i byen.

Publisert Sist oppdatert

Til tross for at den magiske stemningen på Marinen uteble tidligere i år, blir det likevel en form for Pstereo i Trondheim denne høsten. KlubbPstereo, som til vanlig er etterfesten etter at Marinen har stengt sine dører, blir arrangert fredag 30. oktober fordelt på ulike scener i sentrum.

– Endelig er vi klare med artistene som skal farge Trondheim med en sjelden glød denne høsten, skriver kommunikasjonsansvarlig i Pstereo Jon Vu-Yen Nguyen i en pressemelding.

Syv scener samles for å skape en variert bukett av konsertopplevelser fredag kveld, slik at enhver skal ha god sjanse for å finne noe for seg. På Byscenen får du servert Fay Wildhagen, som på fjorårets festival skapte en forrykende folkefest på Veita-scenen. Med mer nylige utgivelser som «inevertoldyou», i tillegg til gamle slagere fra Borders, er Bærums-jenta klar for å gi deg folkpop i kjent stil.

Trondheimsband på plakaten

På Fru Lundgreen får du servert lokal rock av Arabs in Aspic, mens du på Trykkeriet kan bryne deg på også Trondheimsbaserte Impossible Green. Sistnevnte vant i fjor TM Live, og ga nylig ut sin debut-EP The Impossible Green EP. Trykkeriet gir deg også mer americana med Magnolia Red samme kveld.

Høres det mer fristende ut prøve seg på litt elektronika tilbyr Lokal Klubb både SASSY 009 og Naoko på en og samme kveld. Om du er på utkikk etter det noe mer instrumentale, men fortsatt ønsker å forbli i elektronikaverdenen, kjører Tyven på med Bendik HK.

Moskus holder seg også lokalt og serverer deg Jonas Brekke. Selv om debutalbumet ble utsatt til 2021 vil Trondheimsartisten tilby smakebiter fra albumet i tillegg til gjensyn fra hans debut-EP Home fra i fjor.

Sist, men ikke minst, finner vi Three Souls på Studentersamfundet hvor du kan sette deg godt til rette og nyte litt jazz.

En trygg opplevelse

Bortsett fra Byscenen som kjører en blanding av sitte og stå konsert, vil det være sittekonserter som tilbys på de ulike scenene. Nguyen mener at vi fortsatt skal kunne kjenne på den gode, gamle festivalfølelsen, selv om dette blir en spesiell utgave av KlubbPstereo.

– Vi skal føle litt på den gamle normalen, med konserter over hele sentrum, teknikere bak spakene og et publikum som trygt igjen vil kunne oppleve nydelige konserter på deres favorittscene, skriver han i pressemeldingen.