Vinn 2x2 billettar til Ondt Blod + Barren Womb

KONKURRANSE: Ja, du las rett. TO av dykk har no sjangsen til å vinne ein billett til fredagens feite konsert på BrukBar / Blæst, OG begge vinnarane får ta med seg ein ven.

Publisert Sist oppdatert

Det blir ein heilaften utan sidestykke med smakar av hardcore og punk. Begge band har nett sleppt nye album og du kan berre gå heim og ta på deg marsjstøvlane og øve på brei beinstilling med ein gong. For å vinne billett må du også svaret på dette spørsmålet: Kva heiter duoen som utgjer Barren Womb?

Fakta

Svaret saman med kodeord «RR» samt ditt eige namn kan du sende på sms til 2030 (5,-). Du kan også sende svaret på e-post til [email protected]

Det er altså Nesten Helg i samarbeid med BrukBar / Blæst som står for denne konkurransen. Nesten Helg er Radio Revolt sitt startskot på helga. Denne vetle festen går som den alltid har gjort på fredag mellom 15-17. Sendinga vil vere full av god musikk, glimrande humor, kanskje nokre kjekke gjester og anna moro. Så søk opp Radio Revolt på din lekre DAB-radio, eller høyr sendinga når det måtte passe deg ved å klikke her.

Powered by Labrador CMS