Konkurranse: Vinn billetter til Ósk på Familien 06.03!

Tekst: Martha Våge, Radio Revolt

Det kritikerroste seksmannsorkesteret Ósk leverte en strålende konsert på Byscenen under Trondheim Calling tidligere i år, og nå er de klar for en fullverdig konsert i mer intime lokaler på Familien.

Scenen blir full av musikere fra blant annet Chili Vanilla, Snøskred, Your Headlights Are On og Moskus, og i midten står Oskar Yazan Mellemsæther med den gåsehudfremkallende stemmen og de velskrevne tekstene. Det blir garantert kleine vitser mellom sangene og god stemning i publikum. Med fyr i peisen og rødvin i glasset på en av byens triveligste scener kan dette umulig bli feil.

Har du ikke råd, sier du? Hagelangs fikser biffen og deler ut gratis billetter til deg og en venn! Send navn og nummer på mail til [email protected] eller på sms med kodeord RR til 2030 og bli med i trekningen!

Hagelangs får også besøk i studio av Oskar og vennene hans på sendingen vår onsdag kl 15-16. Den kan du høre på dusken.no eller FM 100/106,2. Lik oss på Facebook for oppdateringer!

Hagelangs er et ukentlig radioprogram som hver onsdag fra 15-16 gir deg det du måtte trenge å vite om Trondheims rike musikkliv og konserttilbud.

Lytt til Ósk på Soundcloud_ _her.