Søk Studentmediene i Trondheim!

Vil du jobbe i Norges største studentmediehus? Vi søker blant annet journalister, salgssjef og grafikere.

Søknadsfristen er søndag 24. august 23.59.

Publisert Sist oppdatert

Slik søker du

Fakta

Studentmediene i Trondheim er et ferskt studentmediehus bestående av mediene Student-TV, Under Dusken, Radio Revolt og dusken.no. Vi satser stort for å kunne gi Trondheims studenter et enda bedre medietilbud. Vi har i dag rundt 250 aktive medlemmer, og produserer Under Dusken, Radio Revolt, Student-TV, dusken.no, ibok.no og appen Barteguiden fra sine kontorlokaler på Lucasbygget et steinkast fra Samfundet.

Gå inn på opptakssidene til Samfundet og trykk deg inn på stillingene som interesserer deg og fyll inn søknaden. Våre stillinger finnes nederst på siden.

I din søknad ønsker vi at du forteller oss hvorfor du har valgt å søke og hva din motivasjon er. I tillegg ønsker vi at du forteller litt om deg selv, samt hvilken bakgrunn du har. Alle søkere vil bli kalt inn til intervju.

Dugnad på Samfundet er verdifull kompetanse

Studentmediene er et sosialt og inkluderende miljø. Vi legger stor vekt på at alle skal trives og det arrangeres flere sosiale hendelser i løpet av året. Dette er en god mulighet til å stifte nye vennskap, og samtidig bli en del av det indre livet på Studentersamfundet.

Visste du at blant annet Erlend Loe har skrevet for oss? Hos oss opparbeider du deg solid og ettertraktet kompetanse som kommer godt med i arbeidslivet etter studiene. Studentmediene i Trondheim huser også en rik tradisjon innenfor de ulike mediene.

Noen av stillingene du kan søke på

Studentmediene i Trondheim blir driftet som et moderne mediehus. Vi har derfor behov for mye forskjellige kompetanse, og du vil garantert finne noe som passer akkurat ditt interessefelt.

Grafisk medarbeider

Lyst til å utfordre kreativiteten din? Som grafisk medarbeider i Studentmediene holder man hovedsakelig på med utformingen av studentavisa Under Dusken, der vi passer på å gi en ekstra god leseropplevelse for studentene i Trondheim. Her har man muligheten til å sette sitt eget preg på produkter som blir sett av hundrevis av mennesker hver dag.

Salgssjef

Er du innovativ, resultatorientert og samarbeidsvillig? Studentmediene i Trondheim søker etter ny salgssjef, og ser etter deg som er interessert i salg, inntektsutvikling, kontakt med næringslivet samt det å være en del av ledelsen til en organisasjon på over 250 personer. Som salgssjef har du dag-til-dag ansvar for inntektene for hele organisasjonen, dette inkluderer også ansvaret for å samarbeide med inntektsutvikler og finne nye metoder som kan øke inntektene til organisasjonen. I tillegg kan du søke markedsmedarbeider, som er bindeleddet mellom studentmassen og redaksjonen. Deres arbeidsområder er promotering, markedsundersøkelse og fokusgrupper.

Skrivende Journalist

Liker du å skrive og ønsker å sette dagsorden? Som skrivende journalist i Studentmediene får du tekstene dine publisert og distribuert til alle trondheimsstudenter.

Journalistisk erfaring er ikke et krav; men man bør være interessert i å skrive. I tillegg er det like viktig å vise at du er nysgjerrig, engasjert og viser at du kan bidra med gode sakstips. Er du den som alltid graver og spør, og ikke gir deg før du finner det rette svaret, vil Studentmediene være midt i blinken for deg. Vi ønsker studenter fra flere forskjellige studier slik at vi har bedre grunnlag for å levere relevante saker til våre brukere. Studenter fra NTNU Gløshaugen og HiST oppfordres spesielt til å søke.

IT-utvikler

Vil du skape og forbedre fremtidens IT-systemer? Som IT-utvikler i Studentmediene får du muligheten til å jobbe med en mellomstor gjeng utviklere som liker å progge og lage kule ting sammen. Vi både utvikler og drifter nettsider, systemer og verktøy for både de ansatte i Studentmediene, samt studentene i Trondheim.