Vinn billetter til Nico & Vinz

KONKURRANSE: På fredag spiller Nico & Vinz på Blæst, og Nesten helg deler ut billetter til konserten.

Publisert Sist oppdatert

Nico & Vinz, tidligere Envy, er en rapduo fra Oslo bestående av Nicolay Sereba og Vincent Dery. Duoen signerte platekontrakt med Warner Bros US før jul og lanseres derfor i USA. Guttene har med andre ord store planer om å erobre verden.

Fakta

Nesten Helg

Programmet tar deg med fra en strabasiøs uke og inn i en behagelig helg. Du får de viktigste studentnyhetene, alt om helgas happenings og aktuelle gjester og reportasjer fra studentbyen Trondheim. Og selvfølgelig god helgestemning!

Live på FM 100/106,2 og dusken.no fra 15-17 hver fredag.

På fredag spiller de på Blæst, hvor du blant annet kan få med deg hits som "Am I Wrong" og "In your arms", i tillegg vil du kunne få høre smakebiter fra deres kommende album. "Am I Wrong" ligger for øyeblikket på tredjeplass på listene i Tyskland og førsteplass i Østerrike. Denne konserten må du få med deg!

Vi i Nesten helg har gleden av å dele ut to billetter til to heldige vinnere. Alt du trenger å gjøre er å svare på følgende spørsmål: Hvor gamle er rapduoen tilsammen?

Send svaret ditt og navn til [email protected] eller sms til 2030. Fristen for å sende inn svar er fredag 4.april, klokken 16.00.

Vi leser opp navnet til vinneren i løpet av sendingen, så dersom du hører ditt navn kan du kontakte oss på [email protected] ved sendeslutt.

Nesten helg har sending mellom 15.00 og 17.00 på fredager.

Her er en smakebit på hva du kan forvente under fredagens konsert: Nico & Vinz Tour 2014