Jay-Z til UKA

En av verdens største artister bekreftet til Trondheim i oktober.

Publisert Sist oppdatert

Det er den amerikanske rapperen Jay-Z som skal toppe plakaten under UKA-09. Konserten vil finne sted tirsdag 6. oktober i Dødens Dal.

Intim konsert

– Vi er stolte og ydmyke. Det er det største som noen gang har kommet til UKA. Jay-Z har jo hatt en finger med i spillet på mange av de største raplåtene de siste årene, så det kommer til å koke i teltet, sier UKEsjef Torgeir Bryge Ødegården.

Sist artisten opptrådte på norsk jord var under fjorårets Hovefestival. Da fikk 20 000 tilskuere overvære konserten. Teltet i Dødens Dal har en kapasitet på 7000 tilskuere, noe som gjør at trondheimskonserten blir langt mer intim.

Sluppet før tiden

Både dagbladet.no, vg.no og adressa.no hadde nyheten om at Jay-Z kommer til Trondheim før det stod på UKAs egne nettsider. Artisten skulle egentlig offentliggjøres på en pressekonferanse torsdag formiddag, men UKA vil ikke kommentere hvorfor nyheten allerede er ute.

– Det vil vi ikke fokusere på nå. Jay-Z er offentliggjort, og vi er stolte av dette slippet, sier pressesjef Eline Kathrine Saunes i UKA-09.

Powered by Labrador CMS