Tore Lie Falkenberg er ny UKE-sjef

Fikk 167 av 295 stemmer.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg ønsker ikke at UKA-11 skal bli noe større enn de to foregående festivalene. Det er viktig at vi fortsatt holder oss på et prisnivå som er tilpasset en studentlommebok, sa Tore Lie Falkenberg (22) under kveldens utspørring i Storsalen.

Han stilte som UKE-sjef mot Marthe Fuglesang og Ken Grønnebeck, som alle var forhåndsmeldte kandidater.

– Jeg vil at UKA-11 skal ha slagordet «Prøv noe nytt». Men samtidig har jeg lyst til å se om det finnes noen gode, gamle tradisjoner vi kan blåse nytt liv i, sa byggstudenten.

Ellers er sikkerhet, velferd for UKE-funksjonærene og å levere et godt overskudd av den nye UKE-sjefens uttalte mål.

Blant temaene som ble tatt opp under kveldens valg var sponsoretikk, sikkerhet, UKE-funkenes tilhørighet til Samfundet og kulturprogrammet.

Foto: I MIDTEN: Tore Lie Falkenberg (i midten) ble i kveld valgt som sjef for UKA-11. Her flankert av de to andre kandidatene Marthe Fuglesang og Ken Grønnebeck. (Foto: fotogjengen.no)Innimellom de harde spørsmålsrundene, ble det også tid til litt sprell fra de tre kandidatene. De måtte blant annet danse åpningsnummeret til UKE-revyen 2011, og synge noen linjer av en sang fra sin drømmeartist i konsertteltet.

Som under Samfundetleder-valget ble det under andre spørsmålsrunde forslått å sette strek på talelista, noe Storsalen godkjente - igjen til protester fra Eivind Rindal.

– Hvorfor ikke heller kutte i taletiden, repliserte han fra talerstolen.

Med strek satt på talerlista, kunne den nye UKE-sjefen utropes rundt klokken 22.30. Falkenberg hadde da fått 167 av 295 stemmer - en stemmeandel på 56,6 prosent.

Foto: TAR OVER: Tore Lie Falkenberg overtar UKA-fakkelen etter Torgeir Bryge Ødegården. (Foto: fotogjengen.samfundet.no)  

Powered by Labrador CMS