Tipp topp tips fra Veiledende Venke

Venke er en ressurs for alle Trondheims studenter som føler de trenger en veiledende hånd.

Publisert

Kjære Venke

Jeg er ei jente på 24 og sliter litt med ulike ting. Så her kommer noen spørsmål til deg, som jeg håper jeg får svar på.

  1. Hvor lenge til er det jeg kan feste på samme måte som jeg gjorde før nedstengningen?
  2. Hvor lenge har jeg igjen til jeg MÅ finne meg kjæreste?
  3. Jeg har mye innebygd aggresjon på grunn av snus-slutt. Hva gjør jeg? (IKKE si at jeg skal løpe meg en tur, det er jævlig glatt og kaldt ute og inne på treningssentrene er det bare Mr. RONA!)

Hilsen Snusmonsteret

Er det noe tungt som veier deg ned i disse dager?

Send en e-post til [email protected] for å få dine spørsmål besvart. Merk e-posten «Veiledende Venke»

Kjære frøken Monster

Å be om hjelp er det første steget til forbedring. Håper disse tipp topp tipsene veileder deg i riktig retning.

  1. At du fortsatt tror det blir noe «som før nedstengningen» forteller meg at du er en evig optimistisk jente. Dette er absolutt en egenskap du ikke bør gi slipp på. Se på deg, i de mørkeste tider bærer du fortsatt håpet.
  2. I Norge ender omkring førti prosent av ekteskap i skilsmisse, og det gjennomsnittlige ekteskap varer i rundt seks år. Flere og flere gifter seg flere ganger i Norge, så om du skal rekke å få deg kjæreste, gifte deg og skille deg etter fem til syv år, må jeg beklage og jeg å si at du har ild i rompa. Spesielt siden antallet menn som inngår sitt tredje giftemål øker. Da er det viktig med noen feminister som kan dra hyppigheten av giftemål blant kvinner opp for alle sammen. Likestilling er kjempeviktig.
  3. Mange fokuserer på hvordan man skal få aggresjonen ut, men det er ikke nok fokus i samfunnet på hvordan man skal få positivitet inn! Jeg har hørt at det er veldig sunt å drikke eterisk olje, for eksempel. Et annet tips er å gå en lang tur i skogen og ta noen dype åndedrag. Kanskje du til og med kan klemme et tre skikkelig godt. Barken er kanskje litt skarp, men det går greit. Husk at det ikke er blodet som renner, det er all aggresjonen din!

Vennlig hilsen

Veiledende Venke