Wok med kylling og peanøttsaus

Grønnsaker, kylling og nudler. Wok er en klassiker blant studentmiddagene. Her med en peanøttsaus som sikrer en spennende smaksopplevelse.

Oppskriften tar 20 minutter og gir 4 porsjoner. 

Ingredienser

600 gram kyllingfilet 

400 gram eggnudler 

1 brokkoli 

1 blomkål 

3 gulrøtter 

Olje til steking 

Peanøttsaus:

3 ss peanøttsmør 

1 ss soyasaus 

½ ss honning 

1 ss vann

Saften av én lime

Rester er godt til lunsj dagen etter.

Fremgangsmåte: 

1. Lag først peanøttsausen: Rør sammen peanøttsmør, soyasaus, honning, limesaft og vann. 

2. Kutt gulrøtter, blomkål og brokkoli i mindre biter. Stek i pannen med litt olje. 

3. Skjær kyllingen i strimler, og stek denne i egen panne. 

4. Bland sammen kyllingen og grønnsakene. Ha over peanøttsausen. 

5. Kok nudlene i et par minutter. 

6. Tilsett nudlene med kyllingen og grønnsakene, og bland sammen.

LES OGSÅ:  Slik får du pikk med blikk

Powered by Labrador CMS