Bergensbandet Razika kommer til ISFiT 2019

ISFiT letter på sløret, og slipper bergensbandet Razika.

Publisert Sist oppdatert

Det blir første gang på to år at Razika besøker Trondheim. Denne gang skal de spille i Storsalen under den internasjonale studentfestivalen i Trondheim (ISFiT) og er med det festivalens første slipp. Det skriver ISFiT i en pressemelding til Under Dusken.

Konsertsjef Ida Marie Alme for ISFiT, er stolt over å kunne presentere Razika som en del av konsertprogrammet under neste års festival.

— Det er bare å ønske Razika velkommen tilbake til byen. De lager musikk som fenger, noe publikummere har fått erfare i årevis, sier Alme.

Hun mener at bandet vil være et godt energipåfyll i en ellers hektisk studiehverdag i vinter.

Nytt materiale

Razika har tatt Norge med storm med låter som «Vondt i hjertet» og «Faen ta deg». Bandet har tidligere blitt omtalt som landets dyktigste tekstforfattere av blant annet visesanger Stein Torleif Bjella.

— Etter en del prøving og feiling, er vi endelig klare for å vise dere det vi har jobbet med den siste tiden. Vår nye plate Sånn kjennes verden ut kommer 30. november og vi gleder oss til å slippe første singel «En sjanse til» allerede 7 september, melder damene i Razika via ISFiT.

Sist Razika besøkte Trondheim var under Trondheim Calling i 2017. Da kalte Under Duskens anmelder konserten for «tidenes fest», og skrev at Razika er et liveband til kjernen.