Øverst: Bokassa. Til venstre: Sløtface. Til høyre: Haunted Mansions.
Øverst: Bokassa. Til venstre: Sløtface. Til høyre: Haunted Mansions.

Tre nye slipp til Pstereo

To av de tre gjestet nylig Trondheim Calling. Det siste fikk stor skryt av Lars Ulrich.

Tekst: Benedikt Erikstad Javorovic og Tone Høiland Ween

Sløtface gjestet Trondheim Calling for to uker siden, og retunerer til Trondheim for å spille på Marinen i august. Bandet gav ut albumet Try Not To Freak Out i fjor, og er nå på turne i Norge. Vår anmelder kalte plata for en solid debut pakket med nostalgi, tæl og kjærlighet.

Bokassa kaller seg selv et stonerpunk-band, og i 2017 gav de ut albumet Divide & Conquer. Trondheimsbandet har fått skryt av blant andre Metallica-trommis Lars Ulrich som sa «This is like my favorite new band» på sitt radioprogram. Bokassa var kanskje ikke å finne på årets Trondheim Calling, men da de spilte i 2017 var vår utsendte storfornøyd.

Det tredje slippet er duoen Haunted Mansions, som omtales som en blanding av old school hiphop-beats og psykedelisk groove. Duoens debutalbum kommer senere i år. Ingen av våre anmeldere kom seg på årets Trondheim Calling-konsert, men da de gjestet Knaus i fjor ble ikke vår anmelder spesielt imponert.

Pstereo går fra 16. til 18. august 2018 på Marinen i Trondheim.

Tidligere bekreftede artister for 2018 er: Aurora, Big Thief (US), Cezinando, deLillos «fremfører Neste Sommer», Fieh, Kjartan Lauritzen, Kraftwerk (DE), Mount Kimbie (UK), Lil Pump (US), Sepultura (BR), Sigrid og Thåström (SE).