Trondheim Calling 2019: Torsdag

Pangstart på byens bredeste festival.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag kveld gikk årets utgave av Trondheim Calling av stabelen. Med en setliste bestående av en massiv mengde både store og små band fra over hele landet, har man knapt tiden til å få med seg alt man har lyst til å se. Gikk du glipp av noe på torsdagen? Her er en oppsummering av våre anmeldelser fra kvelden.

Kalandra leverte tidlig på kvelden en konsert som etterlot vår anmelder med et positivt inntrykk, til den grad at hun tenker å ta turen på fredagen også.

Nising på Lokal Scene
Nising på Lokal Scene

Etter knapt ett halvår siden sist vi så Mall Girl, returnerte gjengen til byen og leverte et energisk show.

Nising åpnet kvelden på Lokal Scene, og skapte en rosa lydsky i lokalet.

Heartbreak Satellite fylte like etter scenen på Lokal Klubb perfekt, og vi gleder oss til å se Ragnhild igjen når Pom Poko spiller på lørdag.

RnB-stjerneskuddet Lil Halima viste hva hun er god for med en vellykket konsert, og man kan få en ny sjanse til å se henne fredag kveld på Lokal Scene.

Herman Wildhagen imponerte på Moskus, og anmelderen beskriver at med en fløyelsmyk og behersket vokal fanger Wildhagen og bandet oppmerksomheten til alle.

Hitmaskinen Chris Abolade overrasket med et proffesjonelt liveshow, langt over forventningene til en såpass fersk artist.

Jonas Ledang trollbandt publikum med en intimkonsert på Byscenen Anneks.

Vårt site stopp var Juno, som traff med en solid stemningstopp.

Da er det bare å se fram til fredagens konserter, og vi stiller selvfølgelig opp og anmelder. Følg med i morgen for å få med deg anmeldelser av blant annet Combos, TØFL og Fay Wildhagen.