VALG: Dette er studentrepresentantene du kan stemme på til NTNU-styret. Fra toppen til venstre: Aksel Aase, Anders Lie Hagen, Gina Kristine Steen Aarheim, Johan Grøgaard, Kamilla Elene Samuelsen, Matilde Brox Bordal, Sander Hansen og Sebastian Speleman.

Dette er studentene som vil sitte i NTNU-styret

Åtte kandidater ble i dag offentliggjort. Avstemmingen foregår mellom 27. og 30. mars.

Publisert

Nominasjonsperioden for valget av studenter til NTNU-styret gikk ut 17. februar og de åtte studentene som meldte sitt kandidatur ble idag offentliggjort, det skriver Studenttingets valgstyre i en pressemelding.

Det skal velges én kvinnelig og én mannlig representant, med hver sin vara, til NTNU-styret i perioden fra 1. august 2023 til 31. juli 2024. Valget er åpent mellom 27. mars 09:00 og 30. mars 23:59 og på studentvalget.no er det mer informasjon om kandidatene i tillegg til en valgomat.

Blant kandidatene er det fem mannlige og tre kvinnelige kandidater. Alle bortsett fra én har Trondheim som studiested.

  • Aksel Aase, 22 år, Energi og miljø, Trondheim
  • Anders Lie Hagen, 24 år, Lektorutdanning i samfunnsfag, Trondheim
  • Gina Kristine Steen Aarheim, 26 år, NTNUs Entreprenørskole - masterstudium i entreprenørskap, Trondheim
  • Johan Grøgaard, 25 år, Master i statsvitenskap, Trondheim
  • Kamilla Elene Samuelsen, 22 år, Økonomi og Administrasjon, Trondheim
  • Matilde Brox Bordal, 25 år, Master europastudier, Trondheim
  • Sander Hansen, 23 år, Økonomi og administrasjon, Ålesund
  • Sebastian Speleman, 23 år, Elektroingeniør (Automasjon og robotikk), Trondheim

Vinnerne annonseres den 31. mars. Alle studenter ved NTNU kan stemme ved valget. Det er 40 424 stemmeberettigede studenter denne våren.

VARIERT: Sittende styrerepresentant Roar Høiby Brakstad håper at kandidater med ulike bakgrunner vil gi bedre synlighet.

Godt fornøyd

Sittende styrerepresentant og valgstyreleder, Roar Høiby Brakstad, skriver i pressemelsingen at han er godt fornøyd med årets kandidater.

– Vi i valgstyret er utrolig fornøyd årets kandidater. Vi mener at det er utrolig dyktige kandidater til årets valg, og vi gleder oss stort til å se hvordan valget utfolder seg. Vi opplever at vi har greid rekruttere studenter med ulike bakgrunner, fra studier, campus, studentorganisasjoner og byer. Vi håper at dette er med på å gi god synlighet til valget, sier Brakstad.

Det vil være mulig å bli bedre kjent med kandidatene under kandidatdebatten 22. mars på Klubben på Studentersamfundet kl. 18:00 til 19:45. Denne debatten kan også strømmes.

Powered by Labrador CMS