Bak f.v: Øystein Fruseth Christiansen (leder), Sven Andre Nygaard (Kasserer), Jørgen Salvesen (nestleder), Mats Finsås (styremedlem) Foran f.v.: Manith Randula Attanopla (1. vara), Idun Eide Stavseng (økonomiansvarlig), Monja Lien Jakobsen (styremedlem),  Emilie Faarup Storvik (styremedlem)
Bak f.v: Øystein Fruseth Christiansen (leder), Sven Andre Nygaard (Kasserer), Jørgen Salvesen (nestleder), Mats Finsås (styremedlem) Foran f.v.: Manith Randula Attanopla (1. vara), Idun Eide Stavseng (økonomiansvarlig), Monja Lien Jakobsen (styremedlem), Emilie Faarup Storvik (styremedlem)

Det tidligere interimstyret fikk tillit fra NTNUI

Torsdag kveld fikk NTNUI sitt nye styre. Interimstyret, som ble valgt i høst, fikk fornyet tillit.

Publisert Sist oppdatert

Under ekstraordinær generalforsamling 25. september i høst ble det valgt et interimsstyre på seks personer som skulle skygge daværende styre. Planen var at organisasjonen skulle få en bedre erfaringsoverføring og sørge for at det nye styret skulle være best mulig rustet til jobben. Interimstyret var derimot ikke sikret en videre stilling og måtte stille på nytt under generalforsamlingen.

Fakta

Det nye styret består av:

Leder: Øystein Fruseth Christiansen

Nestleder: Jørgen Salvesen

Hovedkasserer: Sven Andreas Nygaard

Økonomiansvarlig: Idun Eide Stavseng

Styremedlem:

Mats Finsås

Monja Lien Jakobsen

Emilie Faarup Storvik

Simon Sætre Borchgrevink

Varamedlem:

Manith Randula Attanapola

Maja Matylda Kucharska

Av de seks som ble valgt inn i interimstyret, var det fem som valgte å stille under valget. De fikk ingen motstand og ble valgt inn i det nye styret. De resterende fem stillingene ble også valgt inn uten motkandidater.

Les også: Da NTNUIs tidligere leder gjorde seg klar for å ta farvel med sitt verv tok vi en prat med Edvard Andersen om hans tid som leder for Norges største idrettsforening.

Øystein Fruseth Christiansen ble valgt til leder av NTNUI.
Øystein Fruseth Christiansen ble valgt til leder av NTNUI.

Klar for oppgaven

Den nye lederen for NTNUI, Øystein Fruseth Christiansen, er fornøyd med å bli valgt som leder og gleder seg til å ta fatt på oppgaven. Han synes erfaringen fra interimstyret var veldig nyttig og tror det har hjulpet ham å være bedre rustet til vervet. I tillegg til mye lærdom fra det gamle styret forteller han også at det å bli kjent med mange flinke personer i organisasjonen har vært veldig verdifullt.

– Det har vært veldig fint å få se det store fellesskapet i NTNUI, sier Christiansen, som også forteller at det i starten var utfordrende å forme prosjektet rundt interimstyret.

Uten definerte arbeidsoppgaver var det vanskelig å finne ut hvordan de skulle begynne prosjektet. Til slutt fikk de til en løsning de var veldig fornøyde med. En viktig grunn til det er at det gamle styret hadde godt fokus på at alle i organisasjonen skal ha eierskap til sine prosjekter og er klar for å bygge videre på de gode planene til det gamle styret.

Les også: NTNU-student Thomas Lone er den yngste nordmannen som har gjennomført «Seven Summits». Søken etter eventyr fulgte med fra militæret.

«Tuftepark» til Dødens Dal

En av disse planene er prosjektet knyttet til Dødens Dal, hvor NTNUI vil bytte banedekket og få på plass en «Tuftepark». En Tuftepark er en utendørs treningspark med treningsapparater. De er ment å skulle gi folk muligheten til å få seg en gratis treningsøkt og Christiansen tror dette vil gi gode muligheter til lavterskelaktiviteter for studentene.

Christiansen har i tillegg til lærdommen fra interimstyret også fått mye kunnskap gjennom vervet som leder for NTNUI Orientering. Han er opptatt av fellesskapet i organisasjonen og vil ta med seg ledererfaringen når han skal jobbe med samholdet mellom gruppelederne og hovedstyret. Planen framover vil være å fortsette det gode arbeidet som er blitt gjort av det tidligere styret.