Ny Aurora-konsert

Kommer til Storsalen igjen 13. februar.

Publisert Sist oppdatert

Et par minutter over klokka 11.00 i dag ble det annonsert på Studentersamfundet i Trondhjems facebookside at en ny konsert med Aurora er planlagt i midten av februar. Dette skjer i kjølvannet av avlysningene tidligere denne uka, der den ene konserten var ment å holdes i Storsalen lørdag 14 november. Aurora er fremdeles innlagt på Haukeland sykehus med omgangssyke, og planlegger ikke å holde neste konsert før i Oslo den 21. november.

Behold billetten eller få refundert

«Det føles forferdelig å måtte avlyse konserter. Men sånn er livet. Fint at vi har satt nye datoer som vi kan glede oss over i stedet, så kan jeg prøve å glemme avlysningene. Jeg føler jeg har kjøpt boller med sjokoladebiter som viser seg å være rosiner. Da blir man skuffet da,» sier Aurora i samme facebookmelding.

Konserten i Storsalen var utsolgt, og de som hadde skaffet seg billetter til denne kan enten beholde dem til konserten i februar, eller få de refundert. Studentersamfundet i Trondhjem ber billettinnehavere om å vente på mer informasjon mens den letteste løsningen på dette utredes.

Powered by Labrador CMS