Ny leder for NSO valgt

På lørdag ble den nye lederen for Norges studentdemokrati valgt.

Publisert Sist oppdatert

På lørdag, 18. april, ble Andreas Trohjell valgt til ny leder for Norsk Studentorganisasjon. Han har studert ved Universitetet i Bergen, og har også bakgrunn fra samme universitets studentting. Han og det nye arbeidsutvalget vil tiltre 1 juli.

Les også: Bekymringer rundt bruk av Zoom ved avvikling av muntlig eksamen.

– Politisk har vi mye å ta tak i dette året, spesielt hvordan vi skal komme oss helskinnet gjennom korona-krisen, samtidig som vi sørger for ivaretakelse av studentenes rettigheter, forteller den nyvalgte lederen i en pressemelding.

Han har som mål at det ikke skal være mulig å snakke om høyere utdanning uten å være i kontakt med studentbevegelsen, og ser veldig fram til å begynne å jobbe med å representere norsk studenter.

Fikk du med deg dette? Nå kan du bestemme hva NTNUs nyeste bygg skal hete.

Med seg har Trohjell fem studenter i arbeidsutvalget, deriblant to fra NTNU: Felipe F. Garcia fortsetter som nestleder, og Annbjørg Pasteur Stø er valgt inn som fag- og forskningspolitisk ansvarlig. Resten av arbeidsutvalget består av fag- og læringsmiljøansvarlig Julie Størholdt Iversen som har studert ved OsloMet, velferds- og likestillingspolitisk ansvarlig Jonas Økland som studerer ved Handelshøyskolen BI i Oslo, og internasjonalt ansvarlig Joachim Børlie, som studerer ved Universitetet i Stavanger.

Powered by Labrador CMS