Automaten på idrettsbygget er allerede på plass.
Automaten på idrettsbygget er allerede på plass.

Sit skal selge Starbucks-kaffe på campus

Sit har gjort en avtale om salg av Starbucks-kaffe på idrettsbygget, Tunga og Kalvskinnet på automat.

Publisert Sist oppdatert

Starbucks kommer til Sit. Nå er tilbudet hovedsakelig på Gløshaugen idrettsbygg og i løpet av høsten vil det bli samme tilbud på Tungasletta og Lysholmbygget på Kalvskinnet.

– Vi vil ha mye av det tilbudet som Starbucks har, det eneste forskjellen her er at det ikke vil bli bemannet. Vi ønsker å tilby et bredere kaffetilbud på campus der hvor Sit ikke har egne kaffebarer per i dag, sier Tone Jevnaker.

På utsiden av Idrettsbygget reklameres det for Starbucks on the go.
På utsiden av Idrettsbygget reklameres det for Starbucks on the go.

Jevnaker jobber som kokk for Sit catering og har hovedansvaret for de selvbetjente kantinene, blant annet Starbucks .

– Vi har valgt å samarbeide med Starbucks fordi det er populært, det er et bredt utvalg, vi håper det kommer til å trekke mange studenter. Det handler også om å skaffe seg kontakter. Vi i sit er opptatt av å bygge et nettverk, derfor starter vi nå et samarbeid med Starbucks.

Studentvennlige priser

– Det vil bli studentvennlige priser, Starbucks er med å sponser kaffen. Det at omsetningen går direkte tilbake til studentene er en av grunnverdiene til Sit. Det gjelder også her. Vi setter ned prisene og bryr oss om å holde prisene nede. Det skal ikke være noen som sitter på toppen å skumme fløten, forteller Jevnaker.

Sit skriver i en post på nettsiden sin at de ønsker at deler av omsetningen skal gå tilbake til studentene.

– Vi vil ha et tilbud som alle studenter kan benytte seg av og tror dette kan bli noe som faller i smak hos studentene.

Les også: Sterke strømmer gjorde det vanskelig for studentene å få badekarene over elva under årets Badekarpadling.

Det kan bli et større samarbeid

– I dag er det en, det kommer to til. Alt kan skje, men akkurat nå er det ikke noe fokus på å utvide ordningen. Nå vil vi se hvordan konseptet går og så får vi se om vi ønsker å utvide etter hvert, kanskje til å bli over hele sit. Vi i sit håper dette går på skinner og at studentene blir fornøyde, sier Jevnaker.

Det er altså ikke utelukket at samarbeid kan utvides senere.

– Det er viktig for oss at studentene kommer med tilbakemeldinger på hva de synes. Vi tar i mot både ris og ros. Vi vil ikke klare å forbedre tjenestene våre dersom vi ikke får tilbakemeldinger fra studentene, derfor er det utrolig viktig. Nå går vi igang med dette samarbeidet for å prøve å forbedre tilbudet vårt ytterligere. Jeg personlig er veldig spent.