Endelig tilbake

Bigbang skaper stort engasjement blant publikum etter en lengre pause fra studio.

Publisert Sist oppdatert

Det tok Bigbang seks år fra forrige albumslipp til de igjen i år kunne dele ny musikk med oss. I kveld sto de på Pstereos største scene med alles øyne rettet mot seg. Det hele åpnes med indisk musikk i bakgrunnen mens bandet entrer scenen, noe som avbrytes raskt når bandet setter i gang med låta «GLORY CHORD» fra deres siste album med samme navn.

Det er en kombinasjon av både gode og gamle slagere, og de største hitsa fra GLORY CHORD vi får servert denne kvelden. Et av høydepunktene må være når «BELLS» begynner og det samtidig spretter opp tre store luftmenn som danser i bakgrunnen på scenen. En annen låt som spredde mye glede blant publikum er «Wild Bird» som ble utgitt på slutten av 90-tallet.

Les også: Velkommen til Trondheim Whitney!

Med Øystein Greni i spissen har rockebandet en lang historie bak seg i musikknorge, og er kjent for å skape stort engasjement blant publikum. Og denne konserten er intet unntak. Greni forklarer humoristisk at han gjerne skulle stage divet, men på grunn av et brukket ribbein må han bli værende på scenen for denne gang. Han får likevel hjelp til å kle av seg genseren før en gitarsolo, til publikums store glede.

Showet avsluttes med klassikeren «Girl In Oslo», som man ikke kan være foruten på en Bigbang-konsert. Det til tross for at det går på bekostning av det neste nummerets scenetid. Dette var en god rockekonsert med stor R.

Powered by Labrador CMS