Jævla joviale ølrockere

Bokassa briljerer på Veitascenen med fete stonerriff og vinner over publikummet.

Publisert Sist oppdatert

Bokassas siste show for sommeren ble holdt på Veitascenen torsdag ettermiddag under Pstereo. De solgte seg mildt sagt greit inn med noe av det kuleste norsk rock har å by på om dagen. Musikken var verdt et besøk i seg selv, og på toppen av det hele fikk publikum servert nærmest stand-up mellom låtene. Om ikke du likte Bokassa fra før, kan du ikke unngå å like dem etter denne konserten.

Rolling Blackouts Coastal Fever på Pstereo: – Rett og slett kjedelig

Med selvironi på låtvalg og sarkastisk kjefting på publikum viser Bokassa at de har en helt fantastisk karisma på scenen. Likevel har bandet dessverre rett i at det er for lite liv blandt publikum, selv om det er noen blodfans som får til en liten mosh der fremme. Spilletid for tidlig på dagen og stor gulvplass får skylden. Jeg har ingen problemer med å se for meg at Bokassa kan gå under sjangeren arenarock, men å lykkes med dette en torsdag ettermiddag er hardt.

De heldige oppmøtte fikk både høre låter fra Bokassas foreløpig eneste album, den nye singelen «Hellbilly Handfishin» og enda en splitter ny låt. Dette tyder kun på at Norges kuleste, og Metallicas nye favorittmetallband har mer i vente. Jeg og alle de garantert nyfrelste fansene gleder oss.