Norsk popstjerne til Pstereo 2022

Pstereo kan avsløre at popstjernen Sigrid kommer til å avslutte neste års festival på Marinen.

Publisert Sist oppdatert

Trondheimsfestivalen Pstereo annonserte onsdag morgen at den norske popstjernen Sigrid skal opptre på neste års festival. I en pressemelding skriver Pstereo at Sigrid kommer til å avslutte festivalen. Dette blir tredje gang Sigrid opptrer på festivalen, etter å ha spilt der i både 2017 og 2018.

Sigrid kom i 2019 ut med sitt debutalbum Sucker Punch, som høstet mye ros i form av spellemannominasjoner i kategoriene Årets album og Årets låtskriver, i tillegg til seier i kategoriene Årets popartist og Årets spellemann. I år har hun kommet ut med singlene «Mirror» og «Burning Bridges», som spiller videre på synt- og elektropoppen hun vant over kritikerne med på debutalbumet.

FIKK DU MED DEG gasslekkasjen på Gløshaugen?

Med det føyer Sigrid seg til resten av artistene som er annonsert til Pstereo, som til nå er blant annet girl in red, Sleaford Mods og Dumdum Boys.

Hemmet av pandemien

På grunn av koronapandemien ble Pstereo 2021, som til vanlig avholdes på Marinen like ved Nidarosdomen, avlyst. Erstatningen ble å arrangere mindre konserter utover høsten. Blant annet ble intimkonsertene Pstereo på tur ble holdt på Estenstadhytta i slutten av august.

Til neste år har festivalen 15-årsjubileum, og planen er å være tilbake på Marinen med normal gjennomføring. Pstereo 2022 avholdes 19.-20. august.

Powered by Labrador CMS