Disse åtte skal sitte i Samfundetstyret det kommende året.

Disse skal lede Samfundet

17. mai overtar det nye styret ledelsen av Samfundet. – Vi har funnet folk som komplementerer hverandre.

Publisert Sist oppdatert

Påtroppende Samfundetleder Jonas Strøm Scheie har lagt fram forslag om hvem som skal sitte i Samfundets styre med ham neste år. Det påtroppende Styret består av ni personer, inkludert Scheie. Forslaget skal stemmes over i Storsalen.

– Det har vært veldig viktig å få inn folk som er engasjerte og som jeg tror vil blomstre i stillingen sin, sier Scheie.

MØTEPLASS FOR ALLE: Una Onsrud vil jobbe for at flere føler tilhørighet til Samfundet.

Han forteller at det har vært viktig å finne personer som er gode på ulike områder.

– Jeg tror vi har funnet folk som vil komplimentere hverandre, og at vi er flere forskjellige mennesketyper. Det er fint å ha med folk som er gode på ulike ting, sier Scheie.

Una Onsrud - Nestleder

Hva ønsker du å oppnå gjennom din rolle i Styret?

– Jeg ønsker å fortsette å dyrke Samfundet som en møteplass for studenter der man kan engasjere seg i kultur, politikk og studentfellesskapet. Jeg ønsker også at enda flere skal føle at de har en plass på Samfundet, og at Samfundet er et studenthus som har en viktig plass i å sette dagsorden og jobbe for saker som er viktige for studentene i byen.

Hva er din styrke i gruppa og hva kan du bidra med?

– Min største styrke er nok det enorme engasjementet jeg har for Studentersamfundet. Jeg har også viljen til å legge inn mye tid og krefter på å få gjennomført mye i løpet av min tid i styret. Jeg ser fram til å være en støtte for Jonas og fortsette å bidra til at Samfundet skal være en viktig møteplass for studentene i byen.

Hva gleder du deg mest til?

– Jeg gleder meg mest til å arbeide med politiske saker som er viktig for våre medlemmer. Det er utrolig mye spennende som skjer i forbindelse med å bygge og flytte inn i nybygg, utvidelse av campus og den generelle plassen studentene har i byen. Jeg tror vi har et veldig spennende år i møte!

NYE PERSPEKTIVER: Annika Vigsnæs Taule vil bidra med å få nye perspektiver inn i styret.

Annika B. Vigsnæs Taule - Økonomiansvarlig

Hva ønsker du å oppnå gjennom din rolle i Styret?

– Gjennom min periode i Styret ønsker jeg å jobbe for at gjengene på Samfundet skal bli best mulig forberedt til å innta nybygget i 2024.

Hva er din styrke i gruppa og hva kan du bidra med?

– En av mine styrker i en gruppe er å løfte blikket i en diskusjon. Jeg trekker inn nye synspunkter og jobber for at gruppen som helhet skal komme frem til den beste løsningen. Jeg kan også bidra med et annet perspektiv på drift av Huset og ledelse av en organisasjon, da jeg jobbet med dette under UKA.

Hva gleder du deg mest til?

– Jeg gleder meg veldig til å bli bedre kjent med resten av Styret og gjengene på Huset.

Frøy Elisabeth Hamstad- Kommunikasjonsansvarlig

Hva ønsker du å oppnå gjennom din rolle i Styret?

KJÆRLIGHET: Frøy Elisabeth Hamstad har en stor kjærlighet for Studentersamfundet.

– Jeg ønsker å kunne bruke de sterke plattformene Samfundet allerede har til å styrke kommunikasjonen ut til byen, samt å skape nye relasjoner som kan hjelpe på å nå enda flere studenter i Trondheim, spesielt fagskolene. Samfundet er ikke bare NTNU Gløshaugen og Dragvoll, og det er vakkert og noe som kan gjør Samfundet bedre og som styrker mangfoldet.

Hva er din styrke i gruppa?

– Jeg har vært student i hjembyen min, Trondheim, i fem år nå og kjenner dette stedet ut og inn. Jeg vet hvilke folk vi har, hvem vi er og hva som er hjertesakene til trondheimsstudenten. Jeg satt som kommunikasjonssjef under ISFiT-21 og fikk bygd meg et sterkt nettverk via det! Jeg kan bidra med tull og tøys, god stemning og funfacts, og en stå på vilje uten like. Jeg har vært igjennom en del rodeoer, med høyt press, masse mail, oppturer og nedturer, og vet hva som forventes i et styreverv.

Hva gleder du deg mest til?

– 17. mai blir stas. Jeg kommer til å gråte masse. Også det å kunne bli kjent enda bedre med huset, og det å være en skamløs heiagjeng for Samfundet og vise min store kjærlighet for huset.

ERFARING: Næjla Kappfjell tar med seg erfaringer fra tidligere verv for å fremme Samfundets saker utad.

Næjla Kappfjell - PR-ansvarlig

Hva ønsker du å oppnå gjennom din rolle i Styret?

– Det jeg har lyst til å oppnå som PR-koordinator er å ta i bruk nye kommunikasjonskanaler for å nå ut til vårt publikum og å øke bevisstheten til Trondheims studenter om at Samfundet, i tillegg til å være et hus med mye fest og gøy, også er en politisk plattform.

Hva er din styrke i gruppa og hva kan du bidra med?

– Jeg tror min styrke er at jeg kommer fra Markedsføringsgjengen på Samfundet, og kan bruke min erfaring derfra til å fremme styrets saker utad.

Hva gleder du deg mest til?

GODE MINNER: Oda Liang vil gi studentene gode minner fra Samfundet.

– Jeg gleder meg mest til å bestemme og holde festmøtene!

Oda Liang - Arrangementansvarlig

Hva ønsker du å oppnå gjennom din rolle i Styret?

– Jeg ønsker å lage arrangementer som passer for alle og enhver, som folk sitter igjen med gode minner fra. Jeg håper også på å kunne bidra til at Samfundet er en inkluderende og trygg møteplass for alle. I tillegg tror jeg at dette vervet kommer til å gi meg masse god erfaring det er fint å ta med seg videre!

Hva er din styrke i gruppa og hva kan du bidra med?

– Jeg har ikke møtt resten av gruppa enda, så det er litt vanskelig å svare på. Men min styrke er kanskje at jeg ikke har vært intern på Samfundet før, jeg har kun hatt verv i UKA, så da kan jeg forhåpentligvis bidra med litt nye syn på ting!

Hva gleder du deg mest til?

– Å bli kjent med masse nye mennesker!

Daria Barjaktarevic - Debattansvarlig

Hva ønsker du å oppnå gjennom din rolle i Styret?

VIL ENGASJERE: Daria Barjaktarevic vil sette temaer som er viktige for studenter på Samfundets dagsorden.

– Jeg ønsker at Samfundet skal arrangere debatter og samfundsmøter som engasjerer studentene, og vil prøve å sette temaer som er viktige for studentene på dagsorden. I tillegg håper jeg vi kan jobbe for at Samfundet har en tydeligere stemme i saker som angår studentene.

Hva er din styrke i gruppa og hva kan du bidra med?

– Jeg har allerede mye erfaring fra både samfundet og andre frivillige verv, så det kommer nok godt med. Ellers er jeg initiativrik og positiv og ikke redd for ta tak i ting. Og så hører jeg på Dagsnytt 18.

Hva gleder du deg mest til?

– Det jeg gleder meg aller mest til er å ta opp og bli kjent med debattkomiteen - som jeg jo skal være leder for. Jeg har selv sittet i debattkomiteen det siste året, som har vært en fantastisk opplevelse, så jeg gleder meg til å skape den opplevelsen for noen andre!

Gaël Peebles - Temaansvarlig

GODT SAMARBEID: Gaël Peebles gleder seg til samarbeidet i styret.

Hva ønsker du å oppnå gjennom din rolle i Styret?

– Det jeg ønsker å oppnå med mitt verv er å normalisere det å dra på samfundsmøter. Jeg har lyst å velge tematikk som både er seriøs, men også mer komisk og artig.

Hva er din styrke i gruppa og hva kan du bidra med?

– At jeg samarbeider godt med folk, uansett hvor ulike meninger vi har.

Hva gleder du deg mest til?

– Jeg gleder meg masse, masse til det nye styret skal ha sitt første samfundsmøte!

Kristoffer Meggelæ Pedersen - Huskoordinator

Hva ønsker du å oppnå gjennom din rolle i styret?

VELDIG GØY: Kristoffer Meggelæ Pedersen håper at studentene i Trondheim kan få de samme gode opplevelsen han har hatt på Samfundet.

– Det overordnede jeg ønsker å oppnå er å få inkludert så mange som mulig i Trondheim på Samfundet, spesielt siden det har vært en vanskelig periode som har gjort terskelen for å være med høyere. Har hatt det så utrolig gøy i dette miljøet og har et ønske om at andre skal kunne oppleve det samme.

Hva er din styrke i gruppa og hva kan du bidra med?

– Jeg er veldig glad i å samarbeide med andre og kan bidra med mye energi og engasjement i gruppa. I tillegg så har jeg tilbringt utrolig mye tid overalt på huset de siste tre årene, noe som forhåpentligvis kommer godt med i styret.

Hva gleder du deg mest til?

– Gleder meg aller mest til å komme i gang generelt. Tror det blir veldig spennende å sette seg inn i vervet og de oppgavene det medfører, men gleder meg kanskje mest til å begynne å jobbe sammen som et styre.

Una Onsrud og Jonas Strøm Scheie er tidligere og nåværende medlemmer av Studentmediene i Trondheim, som Under Dusken er en del av.

Powered by Labrador CMS