GJENOPPTATT: Samfundetstyret måtte gå av sammen med tidligere Samfundetleder Jonas Strøm Scheie etter at mistillitsforslaget 29. oktober ble vedtatt. Nå er det gamle styret gjenopptatt.
GJENOPPTATT: Samfundetstyret måtte gå av sammen med tidligere Samfundetleder Jonas Strøm Scheie etter at mistillitsforslaget 29. oktober ble vedtatt. Nå er det gamle styret gjenopptatt.

Gamlestyret fikk fornyet tillit

Nyvalgt Samfundetleder Una Onsrud var tydelig på at hun ønsket å gjenoppta det gamle styret dersom hun skulle tre inn i Samfundets lederverv. Slik ble det også etter at Storsalen ga sin endelige godkjenning.

Publisert Sist oppdatert

Med 84 prosent av stemmene la det overveldende flertallet av Storsalens velgere vekt på å bevare kontinuiteten i husets politiske prosesser under onsdagens ledervalg. Det var likevel også enkelte i Storsalen som så på valget som en mulighet til å få inn nye impulser i styrets arbeid, hvilket var et viktig aspekt ved plattformen motkandidatene representerte.

Det var merkbart tynnere i Storsalens rekker enn ved de to foregående møtene lørdag 5. november. Dette ble også adressert av Samfundetmedlem Ola Mæle.

– Det er litt over 2000 frivillige interne på huset, 16 000 medlemmer og ellers flere titusen studenter i Trondheim. Da er det skuffende og bekymringsverdig at så få ønsker å ytre sin mening eller få med seg dagens tema da vi var nærmere 700 studenter forrige lørdag. Dette handler ikke bare om markedsføringen eller valg av tidspunkt for møtet.

Selve godkjenningen, som foregikk ved akklamasjon, fremsto mest som en formalitet, og foregikk uten innvendinger.

Dette er styret

Nestleder og økonomiansvarlig: Annika Vigsnæs Taule

Temaansvarlig: Gaël Peebles-Christensen

Debattansvarlig: Daria Barjaktarevic

Huskoordinator: Kristoffer Meggelæ Pedersen

Kommunikasjonsansvarlig: Frøy Elisabeth Hamstad

Arrangementsansvarlig: Oda Liang

PR-koordinator: Næjla Kappfjell

\

Powered by Labrador CMS