MISFORNØYD: Ida Harsem og Sina Myhrsveen synes det er dumt at Portalen legges ned.

Treningssenter legges ned:

 – Det er jo bare helt jævlig

Sommeren 2025 avvikles leieavtalen til Sit Portalen treningssenter på Solsiden. Dermed blir det slutt på møllenbergstudentenes korte vei til trening.

Publisert

Senteret Portalen har vært svært populært blant studentene. Det har i snitt vært 500–1000 treningsglade innom på daglig basis, skriver Sit i en pressemelding. Erstatningen for Portalen vil være det flunkende nye Øya treningssenter i Helgasetr-bygget. 

I forkant av vedtaket om å avvikle Portalen ble det gjennomført en spørreundersøkelse blant 7500 studenter som trener på Portalen, om hva de synes om nedleggelsen. Likevel later det til at ikke alle studentene er fornøyde. 

SLUTT PÅ PORTALEN: Det populære senteret legges ned til fordel for satsingen på Øya treningssenter. Bildet er fra Portalen.

– Det er jo bare helt jævlig, sier Ida Harsem om at Øya treningssenter skal ta over for Portalen. 

Hun og Sina Myhrsveen er begge studenter som trener ved Portalen. De mener at det er trist for denne delen av byen å miste et så godt tilbud. 

– Jeg kunne nok avsluttet medlemskapet til fordel for et senter som ligger nærmere, sier Myhrsveen. 

LES OGSÅ:  Leiemarkedet er stadig utilgjengelig for studenter

Student Ragnhild Hegland trener også ved Portalen og sier seg enig med de to andre jentene. Men selv om Hegland også kunne tenkt seg å byttet senter ved nedleggelsen, påpeker hun at Sits tilbud tross alt er veldig studentvennlig. 

– Prisene på konkurrerende senter i nærheten av Portalen hadde gjort det vanskelig å bytte fra Sit, sier Hegland. 

Utbyggingen av nytt senter på Øya har vært en del av Sit sin plan om å styrke aktivitetstilbudet for studenter i Trondheim. Senteret skal øke tilbudet av ulike aktiviteter og utstyr – blant annet kan man både klatre i vegg og løpe på bane, heter det i pressemeldingen fra Sit. Nå er senteret klart til å brukes. 

LES OGSÅ:  Mens vi venter på Helgasetr

Powered by Labrador CMS