TIX til UKEkonsert i Trondheim Spektrum

Det nyeste slippet til UKA kan bli UKAs største konsert noensinne.

Publisert Sist oppdatert

Den norske artsten Andreas Haukeland, bedre kjent som TIX, kommer til UKA i Trondheim 28.oktober. Konserten skal avholdes i Trondheim Spektrum, og blir første gang UKA inngår et samarbeid med Trondheim Spektrum om konsertlokale. Ettersom Trondheim Spektrum sin makskapasitet er dobbelt så stor som Dødens Dal, som er UKA sitt største konsertlokale, ligger dette an til å bli UKA sin største konsert noensinne.

UKA forteller i en pressemelding at de planlegger for flere scenarier etter hvordan retningslinjer for smittevern er på gjeldende tidspunkt. På konserten vil publikum bli delt opp i kohorter, for å skape en tryggere ramme rundt arrangementet.

Fersk spellemann

TIX fikk sitt store gjennombrudd med russelåten «Sjeiken» i 2015. Siden den gang har han toppet hitlistene hjemme i Norge, men også utenfor landegrensene. I 2018 tok TIX et steg videre mot å være en popstjerne ved å slippe sin først ikke-russlåt, «Shotgun». På samme tid gjorde han enorm suksess internasjonalt som låtskriver på låten «Sweet but Psycho» av Ava Max.

I år har TIX vunnet Melodi Grand-Prix og representert Norge i Eurovision. Dette resulterte i prisen Årets Spellemann, som har sementert TIX sin posisjon på toppen av pop-musikk i Norge.

Powered by Labrador CMS