MANGE MULIGHETER: UKEsjefen forteller at de har mange muligheter når de skal pusse opp Klubben
MANGE MULIGHETER: UKEsjefen forteller at de har mange muligheter når de skal pusse opp Klubben

Dette er byggeprosjektet under UKA-23

Nylig bestemte Finansstyret byggeprosjektet for UKA-23 melder UKA i en pressemelding.

Publisert Sist oppdatert

I en pressemelding fra UKA ble det meldt at byggeprosjektet for UKA-23 blir Klubben. Dette etter at flere lokaler var oppe til diskusjon.

12 ÅR SIDEN: Klubben ble sist pusset opp til UKA-11
12 ÅR SIDEN: Klubben ble sist pusset opp til UKA-11

- Vi synes det er utrolig kult at vi får mulighet til å pusse opp et såpass populært lokale på Samfundet, meldes det i pressemeldingen.

I 2023 er det 12 år siden Klubben ble pusset opp som byggeprosjekt under UKA-11.

UKEsjef Kari Johanne Sørensen Bøckmann forteller at en grunn til at Klubben ble valgt er på grunn av at Klubben slik den er i dag vil bli utkonkurrert av andre lokaler når nybygget åpnes, og at det derfor åpnes for mange muligheter for oppussing av Klubben.

Klubben og nybygg

Byggeprosjektsjef Kjersti Bjelland i UKA forteller at de skal fokusere på å skape et nytt, kult og velfungerende lokale. Hun håper på å skape et lokale som er like, om ikke mer, attraktivt. Videre skal hun fokusere på å finne et byggeprosjektstyre og finne arkitekter før det skal bygges fra våren 2023 eller tidlig på høsten. Bøckman forteller at framover vil det jobbes sammen med gjengene som utnytter seg mye av lokalet, særlig KSG.

Når det kommer til nybygg forteller Bjelland at de er i dialog med nybyggkomiteen og ønsker å gjøre sitt beste for at Klubben passer inn i nybygget.

DIALOG: Byggeprosjektsjef Kjersti Bjelland i UKA forteller at de samarbeider med nybyggkomiteen.
DIALOG: Byggeprosjektsjef Kjersti Bjelland i UKA forteller at de samarbeider med nybyggkomiteen.

- Ingen har vært med på et byggeprosjekt mens nybygg har blitt bygget, om det dukker opp noe uforutsett tar vi stilling fortløpende, forteller Bjelland.

Bøckman håper at den nye Klubben samsvarer med de nye lokalene i nybygg og at det kan stå lenge.

- Det er mange lokaler i det nye bygget som må pusses opp i løpet av de første årene med nybygg, så det er fint å kunne tjuvstarte på den endringen Samfundet skal gjennom, forteller UKEsjefen.

Bøckmann forteller at det allerede har vært samarbeid mellom UKA og nybyggkomiteen og at det vil fortsette å være samarbeid og god kommunikasjon for at Klubben skal passe inn i nybygget.

Powered by Labrador CMS