Nytt stjerneslipp til UKA

Alesso tar med to norske popstjerner

Publisert Sist oppdatert

Dødens Dal skal allerede gjeste en trippelkonsert, hvor Lemaitre og Kakkmaddafakka skal varme opp for The 1975. Nå skriver UKA i en pressemelding at DJ-en Alesso tar med seg to norske pop-helter: Julie Bergan og Sonny Alven.

Les også: Alesso kommer til UKA

Bergan har de siste årene prydet P3s spillelister med hits som «Arrigato» og «Ignite», hvor sistnevnte er et samarbeid med K-popstjernen Seungri. I tillegg har hun blitt nominert til flere prestisjetunge priser, blant annet både under Spellemann og P3 Gull. UKA skriver i pressemeldingen at stikkord for denne opptredenen er girlpower og energi.

Sonny Alven har blitt en av norges mest etterspurte DJ-er, med hits som «Our Youth» og «All in My Head», og han har vært å se på flere av landets største festivaler. I tillegg har også Alven vært nominert til en Spellemann; «Our Youth» var aktuell til å vinne Årets låt med sine 40 millioner streams. Fana-artisten har planer om å slipper mer musikk før jul, og er ifølge UKA ikke fremmed for å vise frem noe av dette til publikummet i Dødens Dal.

Les også: Dette koster et festivalpass

Satsning på festivalopplevelsen

Pressesjef i UKA, Markus Drange, forteller at de to trippelkonsertene har vært en bevisst strategi fra UKA for å gi en helhetlig festivalopplevelse.

– Vi har utvidet tilbudet for å ligne mer på en festival hvor man får flere opplevelser i en konsert med headliner pluss dobbelsupport-modellen. Det er første gang vi gjør det på denne måten og i denne skalaen. Vi er veldig fornøyde og gleder oss til å invitere hele Trondheim til Dødens Dal, sier Drange til Under Dusken.

Videre forteller han at dette er det siste store artistslippet til UKA-19, men at programmet i sin helhet ikke er helt ferdigsluppet.

Dette er første gang Julie Bergan spiller for et arrangement i regi av Samfundet. Sonny Alven har spilt på Elektrosamfundet, samt varmet opp for Anna of the North tidligere. I tillegg til disse to trippelkonsertene er blandt annet Ylvis med Hit for Hit som support og Sigrid med Anna of the North som support blitt sluppet til Dødens Dal.

Les også: The 1975 tar med norske favoritter