UKA annonserer bøttevis av komikere i Dødens Dal

Intet mindre enn ni norske komikere skal prøve å få Dødens Dal til å le i oktober.

Publisert Sist oppdatert

I sitt nyeste slipp annonserte UKA i dag at Dødens Dal 14. oktober invaderes av det festivalen selv kaller en humorelite. Elite eller ei, mange er det definitivt av dem. Om det i verste fall ikke skulle bli kvalitet av humor, blir det i hvert fall kvantitet.

– UKA-19 gjentar suksessen fra UKA-17 og presenterer standup i Dødens Dal. I manesjen finner man et stjernelag av norske komikere bestående av Johan Golden, Terje Sporsem, Hasse Hope, Erik Solbakken, Odd-Magnus Williamson, Henrik Fladseth, Ahmed, Marlene Stavrum og Sandra Spjelkavik, skriver UKA i en pressemelding.

I 2017 var det Humorgalla med Morten Ramm som konferansier, med Cecilie Steinmann Ness, Sigrid Bonde Tusvik, Lisa Tønne, Martin Beyer-Olsen, Erlend Osnes og Lars Berrum. Under Duskens journalist hadde skryt til Steinmann Ness, Tusvik og Tønne, men kritiserte Ramms kleine rumpehumor.

Les anmeldelsen her: Humorgalla UKA-17: Mye rumpehumor

Denne gangen er det duoen Hope og Solbakken som leder kvelden.

– Hasse Hope og Erik Solbakken er i dag nærmest synonymt med uttrykket hånd i hanske. Sammen har de inntatt TV-skjermen med humorsuksessen Karl Johan, og de har med dette klart å underholde hele nasjonen med å snakke med den jevne mannen på gata. Deres allsidige evne til å snakke med og underholde hvem som helst kommer godt med når de skal være konferansierer under Standup på UKA-19, skriver UKA i pressemelding.

Hvilke uttrykk de øvrige komikerne er synonyme med må du komme fram til selv.

Lurer du på hva UKA kostet før dette arrangementet ble annonsert? Vi har regnet ut prisen for å få med seg hele UKA-19.