VERDIG AVSLUTNING: Konserten med Isah satt et verdig punktum for UKAs konsertprogram ifølge vår anmelder
VERDIG AVSLUTNING: Konserten med Isah satt et verdig punktum for UKAs konsertprogram ifølge vår anmelder

Frekke dansetrinn fra en spretten Isah

Som en av de siste artistene på UKAs program, setter Isah et verdig punktum på årets festival.

Publisert

UKA ebber mot slutten og det er mange som kjenner at det tærer på helsa (inkludert meg selv), med forkjølelser, utmattede bein og fyllesyke. Det er derimot en sluttetappe igjen som skal runde av hele festivalen, nemlig stavangergutten Isah i Storsalen. En redusert anmelder karrer seg til Samfundet denne kvelden, i tvil om hvordan stemningen blir og om folk virkelig orker enda en livlig konsert. Men Isah og publikum gir meg null grunn til bekymring allerede fra begynnelsen av.

LES OGSÅ: Dagsfyll i drakt er studentenes prakt

<strong>HELLER ISAH ENN TIX: </strong>De som gikk på Isah istedenfor TIX kan være godt fornøyde.
HELLER ISAH ENN TIX: De som gikk på Isah istedenfor TIX kan være godt fornøyde.

Publikumet er gira. Moshingen starter allerede før Isah kommer på scenen, og når han gjør det, får han hele salen til å sprette. Isah sin fengende og groovy RnB er verken intens eller voldsom, men virker likevel å ose av liv i begynnelsen av konserten. De tre første låtene, «Bonbon», «Lollipop» og «Zelda», er alle med på å sprøyte ekstra energi inn i publikum, og publikum henger med på hvert eneste refreng. Stemningen er på topp.

Energien i salen må Isah få en del av æren for. Han koser seg, prater med publikum, får dem med på allsang, og flekker fram noen frekke dansetrinn med jevne mellomrom. Publikum var tydelig i god stemning fra før konserten begynte, men Isah hjelper godt med for å holde det gående.

Konserten glir generelt aldri over i det kjedsommelige. På enkeltlåter i midtdelen av konserten, som «Drukne» eller «Luv Meg», virker energien å dale en smule, men den er alltid over den kritiske terskelen som gjør at man mister interessen. Isah holder på oppmerksomheten vår, og hvis en enkeltlåt senker tempoet litt, er den neste med på å øke det igjen.

Likevel, begynnelsen og slutten av konserten utmerker seg som de mest fornøyelige delene. Isah framfører låten «Blitz», som med høy bpm virkelig får publikum til å sprette opp og ned igjen, før han avslutter med den eneste låten han kunne avslutte med, nemlig hitlåten «Hallo». Her når lydnivået i Storsalen sitt toppunkt.

Det blir en verdig avslutning til det som var en imponerende konsert, og konsertgåere kan være fornøyde med å velge Isah framfor kveldens største UKA-booking TIX. Med godt humør, energi og fengende låter, klarer Isah å få meg seg alle i salen, selv en forkjølet anmelder som var i tvil om å dra på konserten i det hele tatt. Det angrer jeg ikke på.

Powered by Labrador CMS