
Studentkost
Biff bearnés med trøfler og pils
Er du lei av at Under Duskens matspaltister reduserer deg til en fattig student med dårlig tid? Her får du dyr, digg mat som tar lang tid å lage. Fordi du fortjener det.
Dropp to drinker på byen til helgen, sett av fredagskvelden og unn deg et bedre måltid. Tenk på en dyr ting, og forsikre deg selv om at denne kvelden i hvert fall er billigere. Du kan skamme deg i morgen.
FREMGANGSMÅTE:
1. Sett pilsen kaldt.
2. Sett ovnen på 200 grader. Fyll bunnen av en form med grovkornet salt, prikk potetene med en gaffel og legg dem oppi. Strø litt salt over og la potetene steke i 45 minutter.
3. Varm bearnéssausen i en kjele på lav varme. Smelt setersmør og stek biffen i en
4. stekepanne på høy varme. Krydre med saltog pepper.
5. Skru ned varmen og stek aspargesbønnene møre.
6. Legg opp saltbakte poteter, biff og asparges på en tallerken. Hell over bearnéssaus og knekk en flaske av favorittølet ditt. Vel bekomme.
LES OGSÅ:
Related articles
-
Veien til hjertet er gjennom magen
Imponer valentinsdeiten din med hjemmelagde brunostcookies.
-
Veganuar for ikke-veganere
Det er mange gode grunner til å spise mindre kjøtt. Her er noen tips til hvordan du kan lage vegetar- og veganretter fulle av umami.
-
Rykende varme drikker som varmer sjelen
Kos deg litt ekstra med denne kurante kakaoen, lune latten og knakende gode kaffen.
-
Skummelt godt med gresskar- og søtpotetsuppe
Selv om oktober er over, så er gresskar fortsatt like godt.
-
Festmåltid for magen, øynene og hjertet
Vis solidaritet og hedre de levantinske tradisjonene med en storslått meze.
-
På leting etter skogens gull
For en som kan lite om sopp, kan det være skremmende å begi seg ut i skogen på leting etter dagens middag. Her er noen tips og triks om du tør å prøve.