Studentkost
Biff bearnés med trøfler og pils
Er du lei av at Under Duskens matspaltister reduserer deg til en fattig student med dårlig tid? Her får du dyr, digg mat som tar lang tid å lage. Fordi du fortjener det.
Dropp to drinker på byen til helgen, sett av fredagskvelden og unn deg et bedre måltid. Tenk på en dyr ting, og forsikre deg selv om at denne kvelden i hvert fall er billigere. Du kan skamme deg i morgen.
FREMGANGSMÅTE:
1. Sett pilsen kaldt.
2. Sett ovnen på 200 grader. Fyll bunnen av en form med grovkornet salt, prikk potetene med en gaffel og legg dem oppi. Strø litt salt over og la potetene steke i 45 minutter.
3. Varm bearnéssausen i en kjele på lav varme. Smelt setersmør og stek biffen i en
4. stekepanne på høy varme. Krydre med saltog pepper.
5. Skru ned varmen og stek aspargesbønnene møre.
6. Legg opp saltbakte poteter, biff og asparges på en tallerken. Hell over bearnéssaus og knekk en flaske av favorittølet ditt. Vel bekomme.
LES OGSÅ:
Related articles
-
Skummelt godt med gresskar- og søtpotetsuppe
Selv om oktober er over, så er gresskar fortsatt like godt.
-
Festmåltid for magen, øynene og hjertet
Vis solidaritet og hedre de levantinske tradisjonene med en storslått meze.
-
På leting etter skogens gull
For en som kan lite om sopp, kan det være skremmende å begi seg ut i skogen på leting etter dagens middag. Her er noen tips og triks om du tør å prøve.
-
Engelskinspirerte frokostburgere
Det eneste som er verre enn å være fyllesyk, er å være fyllesyk alene. Våkne derfor opp til felles dagen-derpå-frokost.
-
Øl-vott til påskelekene
Sol, raske briller, afterski og ikke minst påskeferien nærmer seg med stormskritt.
-
Hvordan arrangere middagsselskap
Ta et steg inn i voksenlivet med vår oppskrift på det perfekte middagsselskap.