Student slått i hodet av medstudent under forelesning

En student slo en annen i hodet med en sykkelhjelm under filosofiforelesning. Saken kommer til å bli anmeldt.

Publisert Sist oppdatert

I går ble en student slått i hodet med sykkelhjelm av en annen student under en forelesing, det skriver Khrono. Hendelsen fant sted på onsdag morgen i en filosofiforelesning på NTNU Dragvoll.

Hendelsen skjedde etter at vedkommende som slo allerede hadde sendt meldinger til medstudenter i fadderuka som ble oppfattet som truende av noen. Meldingene vedkommende hadde sendt var allerede meldt inn til instituttet før sykkelhjelm-hendelsen.

Vitner fortalte Khrono at hendelsen ble utløst av en kommentar under forelesningen. Studenten som slo skal ha slått den andre studenten «ganske hardt i bakhodet», ifølge professor Jonathan Knowles.

– Folk ble sjokkert. Jeg har aldri vært borti noe slikt, og det ødela naturligvis forelesningen litt. Det var et voldsomt utbrudd, og veldig ubehagelig, fortalte han til Khrono.

Studenten som ble slått fortalte Nidaros at studenten som slo kom med en kommentar lignende «der har du litt praksis i timen» etter å ha slått ham, før studenten som slo raskt forlot forelesningssalen.

Til Nidaros fortalte den slåtte studenten at de har vært i kontakt med politiet tre ganger, men enn så lenge har de ikke sendt inn en formell anmeldelse. Han håper nå at det skjer.

– Jeg syns det er stress å drive med en sånn sak, men jeg tviler på at det han har gjort er nok til å få straffeforfølgelse, det viktigste er at han blir permanent utvist, fortalte studenten til Nidaros.

LES OGSÅ: NTNU: Vi har ingen samlet oversikt over hvor mange varsler som kommer inn i løpet av ett år