SATIRE:

Disse nyttige tipsene bør du huske på før og under eksamen

Lykke til!

Publisert Sist oppdatert

1.

Ikke la din dårlige selvinnsikt få bestemme over det makeløse geniet du vet du er. Selvsagt kan du referere til deg selv.

2.

Ingen grunn til bekymring, den skjelvingen er nok bare koffeinen fra de tre Red Bullene du helte i deg til frokost. Eller angst.

3.

Tusen røykende aper som hamrer løs på hvert sitt tastatur, vil til slutt forfatte en A-besvarelse på slump. Dessverre har du bare fire timer.

4.

Planlegger du å jukse på eksamen? Da må du sørge for å skjule alle spor, eller eventuelt bare unngå å tråkke i den malingen.

5.

De sier (feilaktig, red. anm.) at selv Einstein strøk i matte, men langt oftere sier de at du ikke er noen Einstein.

6.

Gjør som tusenvis av mennesker før deg: Konsulter stjernene for råd. Da vil du oppdage at svaret på eksamensoppgaven allerede står innskrevet i stjernetåken J-II-237C, kun 14 lysår unna. I tillegg har du en stor forandring i vente. Takk meg senere.

7.

Trøst deg med at pensum ikke forstår deg heller.

8.

Dersom eksamensvaktens dype, sensuelle pusting ødelegger konsentrasjonen din underveis, er det all grunn til bekymring. Dette er ikke normalt under hjemmeeksamen.

9.

Nød lærer naken kvinne å spinne. Akk, hadde den bare lært deg pensum.

10.

Som min mentale trener en gang hvisket meg energisk i øret: «Du skriver din historie.» Så ikke la deg begrense av oppgaveteksten.

11.

Sitter du på eksamen med tydelige symptomer? Husk at det ikke nødvendigvis er korona. Det kan også være noe langt verre.

12.

På kinesisk er ordet for «problem» det samme som «mulighet». Nøyaktig hvorfor du skal huske på dette tvilsomme faktumet under eksamen, er uvisst.

13.

Er du helt blank på eksamen kan du alltids spørre Tony. Du vet, den lille mannen bakerst i hodet ditt. Det var forresten han, og ikke Vibeke, som stjal bamsen din på barneskolen. Han skylder deg en.

Powered by Labrador CMS