Neon: Arif

Arif sørger for at alle har det gøy når han spiller konsert.

Publisert Sist oppdatert

Etter flotte konserter fra B-boy Myhre, Bianca og Musti var det duket for Arif, den første virkelig store artisten vi fikk se på Neon. På den store scenen var det rigget om og gjort klart til show med forhøyet scenene og grafikkskjermer. Konserten startet relativt tidlig, men det var nærmest stappfullt fra start likevel.

Som forventet spilte Arif et flertall låter fra sitt siste album «Arif i Wanderland». Et par låter inn begynte Arif å spille noen av låtene han covret under sin deltagelse i Hver gang vi møtes. Litt overraskende var det, med tanke på at artisten har en lang og meget imponerende katalog med låter, men publikum sang med av full hals så det var åpenbart populært. Etter en grafisk illusjon og et klesskift er vi inne i et nytt kapittel av konserten. Låter som «2012» og «Bogerud» slår svært godt an, men det store høydepunktet i konserten for min del er når Arif spiller «Sulten», «Flammer» og «Flexnes» etter hverandre.

LES OGSÅ: Tøyens store datter har tatt turen til Trondheim for Neon

Etterhvert dukker også Stig Brenner opp, og de gjør en del av låtene de har samarbeidet på oppigjennom årene. De spiller også to låter fra MARS, et samarbeid mellom Arif, Karpe og Stig Brenner. Selv om Karpe spiller bare få timer senere gjør Arif og Stig Brenner egne versjoner av låtene (heldigvis ble låtene fremført av full kvartett på slutten av Karpe sin konsert). Arif har selvfølgelig spart publikumsfavorittene «Alene» og «Hvem er hun» til slutt, og avslutter dermed sterkt før han sender publikum bort til Kamelen.

Arif har de siste ti årene bygget opp en imponerende diskografi, og det er omtrent umulig å skvise alt inn i ett show. Konserten bestod likevel av et stort sett smakfullt utvalg av de beste låtene, blandet med nyere ting. En god konsertopplevelse, der Arif tar hensyn til alle sine ulike fans.

Powered by Labrador CMS