<b>DET BLIR FESTIVAL:</b> UKEtoget, som returnerte under UKA-19, er ett av arrangementene UKA-21 håper å kunne gjennomføre
DET BLIR FESTIVAL: UKEtoget, som returnerte under UKA-19, er ett av arrangementene UKA-21 håper å kunne gjennomføre

Ett år til UKA-21

- Vi føler at UKA sitt samfunnsoppdrag er viktigere enn noen gang, forteller UKEsjefen.

Publisert Sist oppdatert

Startskuddet for festivalen som skal vare i tre uker er satt natt til torsdag 7. oktober 2021 med avsløringen av UKEnavnet ved midnatt og promenadekonsert på kvelden onsdag. Det skriver pressesjef Frida Jerve i UKA i en pressemelding til Under Dusken.

For å feire at det er ett år til UKA-21 signerte festivalen i dag sin første samarbeidspartner: Studentsamskipnaden i Trondheim. I tillegg har det vært stunt og konkurranser på Gløshaugen for å markere dagen.

UKA håper å kunne gi studentene en så normal festival som mulig når den braker løs neste år. De er opptatt av at UKA-21 skal være en trygg festival for alle, men fortsatt feire studentsamhold som tidligere. Allerede har to Storsalkonserter med Astrid S blitt historisk tidlig utsolgt, og mer er det i vente.

– Vi gleder oss til festival og vi føler at UKA sitt samfunnsoppdrag er viktigere enn noen gang. Det har vært en vanskelig periode siden mars, og vi vil jobbe med å skape glede og samhold i studenttilværelsen, sier UKEsjef Max Meinich.

LES OGSÅ: Studenter skeptiske til fysisk eksamen

I dag ble det også annonsert at Hanna Norviken og Christiane Henriksen vant arkitektkonkurransen som ble annonsert i høst for oppussingsprosjektet i Rundhallen. Juryen har bestått av representanter fra Samfundet og UKA, med hjelp fra arkitekthjelp fra konsulentfirmaet Norconsult. Konsept og utforming av Rundhallen er fortsatt hemmelig fram til åpningen ved UKA-21.

Opptak som frivillig til UKA-21 er åpent nå, med søknadsfrist 18. oktober.