Her er UKAs kulturprogram

Med alt fra Alan Walker i Dødens Dal til en helaften dedikert til drag, satser årets UKEfestival på å ha noe for absolutt alle.

Publisert Sist oppdatert

Deler av kulturprogrammet har blitt sluppet, noe sporadisk, gjennom året som har gått. I dag, torsdag, ble imidlertid hele programmet presentert. Det ble blant annet annonsert at Alan Walker skal fylle dødens dal, at Mads Hansen og Erik Follestad skal ha gameshow-duell i Storsalen, og at de som ikke fikk billett til Oktoberfest får en ny sjanse inne på Samfundet senere samme kveld.

<span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">ENDELIG:</span> Både Meinich og Mork er fornøyde med at det endelig er på tide å slippe programmet.
ENDELIG: Både Meinich og Mork er fornøyde med at det endelig er på tide å slippe programmet.

– Det er utrolig deilig. Dette er noe vi har jobbet med så lenge, så det er deilig å få katta ut av sekken, sier kultursjef i UKA, Live Wermundsen Mork.

Både hun og UKE-sjef Max Meinich er i strålende humør når vi møter dem utenfor Samfundet. Begge virker lettet over å endelig kunne lette på sløret.

– Det å få det ut til studentene, og si at dette er det vi har på blokka, det er en deilig følelse, sier Meinich.

Det skal være trygt

De legger ikke skjul på at det har vært utfordringer ved å planlegge festival under pandemien. Resultatet er de likevel fornøyd med.

– Det har vært noen utfordringer, men det har også hele bransjen hatt. Med god hjelp og støtte fra resten av bransjen er vi veldig fornøyd med resultatet, sier Meinich.

Korona-situasjonen har tvunget fram bredere planlegging for flere ulike scenario.

– Vi har vel vært innom total syv, åtte scenario med tanke på korona. Nå står vi igjen med to hovedscenario, full åpning og trinn tre, forteller Meinich.

LES OGSÅ: En nisjebar, badekar og 60 undergrupper som ikke er fylt opp

Dette er noe av det du kan få med deg under UKA

 • Promenadekonserten i Dødens dal
 • Arif i Storsalen
 • Oktoberfest i Dødens dal
 • Alan Walker i Dødens dal
 • Lørdagsrådet live i Storsalen
 • Hypnosekurs i Cirkus
 • Dragshow i Cirkus
 • Ølsmaking på Daglighallen
 • Husets hemmeligheter på Klubben
 • Stand up-Galla i Storsalen
 • Isah i Storsalen
 • TIX i Trondheim spektrum

Han understreker at det hele tiden har vært en forutsetning for gjennomføringen at det skal være trygt for publikum. Det vil det være gjennom hele UKA.

– Publikumssikkerhet er et av våre aller største fokus. Det overføres selvfølgelig til korona. Vi kommer selvfølgelig til å gjennomføre i tråd med gjeldende smittevernsrestriksjoner, og så er det viktig å huske at oktober fortsatt er et stykke unna, sier Meinich.

Tacobitch på klubben

Både UKEsjef og kultursjef har ting de gleder seg spesielt til å oppleve under årets UKA.

– Jeg gleder meg veldig til promenadekonserten, åpningen av UKA. Første gangen det skjer noe i teltet i Dødens dal. Da er vi ordentlig i gang, sier kultursjef Mork.

UKEsjefen gleder seg mest til et av arrangementene de ikke selger billetter til.

– Tacobitch på klubben tror jeg blir helt rått. Det gleder jeg med skikkelig til, sier han.

Powered by Labrador CMS