PERFETTO: Denne retten er perfekt for deg i farten.

Oppskrift

Hvit lompelasagne med kylling

Lompelasagnen er den perfekte restemiddagen for en hektisk hverdag.

Publisert Sist oppdatert

Hverdagen er tilbake og med det må også rutinene innarbeides igjen. Kanskje har du over sommeren glemt hvordan du fikk i deg mat hver dag? Hva spiste du egentlig når du ikke fikk hjemmelaget mat fra foreldrene dine? Frykt ikke, her får du en oppskrift på en lett, billig og rask lasagne som kan lages av det meste.

Framgangsmåte

Ingredienser

500 g kyllingkjøttdeig

200 g sjampinjong i skiver

1 grovhakket løk

2-3 fedd finhakket hvitløk

200 g fersk spinat

1 beger crème fraîche

En skvett soyasaus

Krydder kan smakes til selv, men bruk gjerne salt, pepper, paprikakrydder og litt chilikrydder

6 valgfrie lomper

1. Kutt sopp i skriver, og stek til den er bløt. Tilsett løken og hvitløken, og stek videre.

2. Tilsett kyllingkjøttdeigen, stek til den er gjennomstekt. Putt så oppi all spinaten og stek til den faller sammen.

3. Bland inn creme fraiche, og rør rundt. La blandingen småkoke i et par minutter. Deretter smaker du til med soyasaus og krydder.

4. Hell en tredjedel av blandingen over i en ildfast form. Ha over tre lomper, gjenta og avslutt med kyllingblanding og ost på toppen.

5. Stek formen på 200-220 grader i 10-15 minutter eller til osten er smelta.

6. Server gjerne med salat eller brød.

LES OGSÅ: Slik knyter du en toga

Powered by Labrador CMS