Oppskrift
Hvit lompelasagne med kylling
Lompelasagnen er den perfekte restemiddagen for en hektisk hverdag.
Hverdagen er tilbake og med det må også rutinene innarbeides igjen. Kanskje har du over sommeren glemt hvordan du fikk i deg mat hver dag? Hva spiste du egentlig når du ikke fikk hjemmelaget mat fra foreldrene dine? Frykt ikke, her får du en oppskrift på en lett, billig og rask lasagne som kan lages av det meste.
Framgangsmåte
1. Kutt sopp i skriver, og stek til den er bløt. Tilsett løken og hvitløken, og stek videre.
2. Tilsett kyllingkjøttdeigen, stek til den er gjennomstekt. Putt så oppi all spinaten og stek til den faller sammen.
3. Bland inn creme fraiche, og rør rundt. La blandingen småkoke i et par minutter. Deretter smaker du til med soyasaus og krydder.
4. Hell en tredjedel av blandingen over i en ildfast form. Ha over tre lomper, gjenta og avslutt med kyllingblanding og ost på toppen.
5. Stek formen på 200-220 grader i 10-15 minutter eller til osten er smelta.
6. Server gjerne med salat eller brød.
LES OGSÅ: Slik knyter du en toga