Kremet pasta med fisk og fennikel
Matspalte:
Denne pastaretten er perfekt for en student i farten som forsøker å leve det sunne og sparsommelige liv.
Semesterets forelesninger, deltidsjobber og studentverv er i full anmarsj. Med travle hverdager og kortere pauser imellom, kan det være fristende å ty til usunne ferdigløsninger. Et alternativ til dette er å unne seg denne enkle og friske smaksbomben: kremet pasta med fisk og fennikel.
Denne oppskriften gir to porsjoner og tar cirka 25 minutter.
Fremgangsmåte:
Kok pasta som anvist på pakken.
- Fjern eventuelt skinn og bein fra laksen og krydre med salt og pepper.
- Stek vårløk og fennikel i en dyp stekepanne på middels varme til fennikelen er myk og ha i hvitløk. Legg dette til side.
- Stek laks i stekepannen på middels varme og tilsett grønnsakene når laksen er gjennomstekt.
- Skru ned varmen og ha i sitrussaft, salt og pepper etter smak.
- Bland inn crème fraîche og tilsett ferdig pasta i stekepannen.
Server med litt ekstra sitrussaft på toppen.
Related articles
-
Stor Lyche når ramen står på menyen
Var du ikke på ramenhelg på Lyche? Frykt ikke, her er oppskriften!
-
Seigt, søtt og salt: En kjærlighetserklæring til bagelen
Fra egen fagforening til masseprodusert favoritt. Dette er bagelenes lange reise til mitt kjøkken.
-
Studentsikker smørbrødklassiker
Er du lei av timevis på kjøkkenet og fet julemat? Denne oppskriften er like fet, men i det minste rask.
-
Christians spesial
Drøm deg bort til varmere strøk med denne herlige oppskriften på stekt ris.
-
Biff bearnés med trøfler og pils
Er du lei av at Under Duskens matspaltister reduserer deg til en fattig student med dårlig tid? Her får du dyr, digg mat som tar lang tid å lage. Fordi du fortjener det.
-
Hvit lompelasagne med kylling
Lompelasagnen er den perfekte restemiddagen for en hektisk hverdag.