Kremet pasta med fisk og fennikel
Matspalte:
Denne pastaretten er perfekt for en student i farten som forsøker å leve det sunne og sparsommelige liv.
Semesterets forelesninger, deltidsjobber og studentverv er i full anmarsj. Med travle hverdager og kortere pauser imellom, kan det være fristende å ty til usunne ferdigløsninger. Et alternativ til dette er å unne seg denne enkle og friske smaksbomben: kremet pasta med fisk og fennikel.
Denne oppskriften gir to porsjoner og tar cirka 25 minutter.
Fremgangsmåte:
Kok pasta som anvist på pakken.
- Fjern eventuelt skinn og bein fra laksen og krydre med salt og pepper.
- Stek vårløk og fennikel i en dyp stekepanne på middels varme til fennikelen er myk og ha i hvitløk. Legg dette til side.
- Stek laks i stekepannen på middels varme og tilsett grønnsakene når laksen er gjennomstekt.
- Skru ned varmen og ha i sitrussaft, salt og pepper etter smak.
- Bland inn crème fraîche og tilsett ferdig pasta i stekepannen.
Server med litt ekstra sitrussaft på toppen.
Related articles
-
Rykende varme drikker som varmer sjelen
Kos deg litt ekstra med denne kurante kakaoen, lune latten og knakende gode kaffen.
-
Skummelt godt med gresskar- og søtpotetsuppe
Selv om oktober er over, så er gresskar fortsatt like godt.
-
Festmåltid for magen, øynene og hjertet
Vis solidaritet og hedre de levantinske tradisjonene med en storslått meze.
-
På leting etter skogens gull
For en som kan lite om sopp, kan det være skremmende å begi seg ut i skogen på leting etter dagens middag. Her er noen tips og triks om du tør å prøve.
-
Engelskinspirerte frokostburgere
Det eneste som er verre enn å være fyllesyk, er å være fyllesyk alene. Våkne derfor opp til felles dagen-derpå-frokost.
-
Øl-vott til påskelekene
Sol, raske briller, afterski og ikke minst påskeferien nærmer seg med stormskritt.