
Kremet pasta med fisk og fennikel
Matspalte:
Denne pastaretten er perfekt for en student i farten som forsøker å leve det sunne og sparsommelige liv.
Semesterets forelesninger, deltidsjobber og studentverv er i full anmarsj. Med travle hverdager og kortere pauser imellom, kan det være fristende å ty til usunne ferdigløsninger. Et alternativ til dette er å unne seg denne enkle og friske smaksbomben: kremet pasta med fisk og fennikel.
Denne oppskriften gir to porsjoner og tar cirka 25 minutter.
Fremgangsmåte:
Kok pasta som anvist på pakken.
- Fjern eventuelt skinn og bein fra laksen og krydre med salt og pepper.
- Stek vårløk og fennikel i en dyp stekepanne på middels varme til fennikelen er myk og ha i hvitløk. Legg dette til side.
- Stek laks i stekepannen på middels varme og tilsett grønnsakene når laksen er gjennomstekt.
- Skru ned varmen og ha i sitrussaft, salt og pepper etter smak.
- Bland inn crème fraîche og tilsett ferdig pasta i stekepannen.
Server med litt ekstra sitrussaft på toppen.
Related articles
-
Hvit lompelasagne med kylling
Lompelasagnen er den perfekte restemiddagen for en hektisk hverdag.
-
Farmors pavlova
17. mai nærmer seg og er her fortere enn man tror. Pavlova er en passende, enkel og billig kake til nasjonaldagen.
-
Solgule påskeboller
Det er få ting som slår smaken av nystekte boller. Dette er den perfekte oppskriften å prøve i påsken.
-
Helt bananas!
Her er et enkelt bananbrød for å slukke søtsuget ditt.
-
RISOTTO MED SOPP OG SPINAT
Lyst å imponere på kjøkkenet uten å blakke deg fullstendig? Prøv deg på denne stødige retten som fungerer like godt til deit som komfortmat en sliten søndagskveld.
-
Sommeren ruller inn på menyen
Etter en ferie fylt med julemat og kransekaker er det på tide med noe friskt på tunga.