
Oppskrift:
Hjemmelaget granola
Granola kan sette prikken over i-en i enkle hverdagsmåltider. Dessverre kan ferdig-granola inneholde mye tilsatt sukker og salt, men løsningen er enkel: Lag den selv.
Du trenger:
3 stekebrett med bakepapir
Lufttette beholdere
Framgangsmåte:
1. Sett ovnen på 160 grader.
2. Bland alle ingrediensene sammen i en romslig bolle.
3. Fordel blandingen utover de tre stekebrettene og sett dem inn i ovnen.
4. Stekes i en time. Rullér på brettenes plassering i ovnen og rør litt i granolaen hvert tiende minutt, slik at den blir jevnt stekt.
5. Avkjøl før du fyller granolaen i beholderne.
LES OGSÅ: Slik trikset de seg til toppen i verden
Related articles
-
Pannestekt laks med mangosalsa
Det beste med denne retten er at den smaker like godt som den ser ut!
-
Aldri nok gnocchi
-
Lettvint linsegryte på 15 minutter
Denne linsegryta er kjempegod og lager så og si seg selv.
-
Bibimbap til bords
Bibimbap har gradvis blitt en mathallslager over hele landet. Imponer med denne studentvennlige versjonen av den koreanske retten.
-
Maten var i hvert fall ikke bedre før
Forskning- og forbrukerredaksjonen har testet én rett hver fra 50-, 60-, 70-, og 80-tallet. Ikke alle falt i smak, men noen retter vil nok finnes på norske middagstallerkener om 50 år også.
-
Lady Goldenglow gløder igjen
Hvis du ikke er lei av søtsaker etter julen, er dette en fin kake å sparke i gang det nye året med.