Oppskrift:
Hjemmelaget granola
Granola kan sette prikken over i-en i enkle hverdagsmåltider. Dessverre kan ferdig-granola inneholde mye tilsatt sukker og salt, men løsningen er enkel: Lag den selv.
Du trenger:
3 stekebrett med bakepapir
Lufttette beholdere
Framgangsmåte:
1. Sett ovnen på 160 grader.
2. Bland alle ingrediensene sammen i en romslig bolle.
3. Fordel blandingen utover de tre stekebrettene og sett dem inn i ovnen.
4. Stekes i en time. Rullér på brettenes plassering i ovnen og rør litt i granolaen hvert tiende minutt, slik at den blir jevnt stekt.
5. Avkjøl før du fyller granolaen i beholderne.
LES OGSÅ: Slik trikset de seg til toppen i verden
Related articles
-
Skummelt godt med gresskar- og søtpotetsuppe
Selv om oktober er over, så er gresskar fortsatt like godt.
-
Festmåltid for magen, øynene og hjertet
Vis solidaritet og hedre de levantinske tradisjonene med en storslått meze.
-
På leting etter skogens gull
For en som kan lite om sopp, kan det være skremmende å begi seg ut i skogen på leting etter dagens middag. Her er noen tips og triks om du tør å prøve.
-
Engelskinspirerte frokostburgere
Det eneste som er verre enn å være fyllesyk, er å være fyllesyk alene. Våkne derfor opp til felles dagen-derpå-frokost.
-
Øl-vott til påskelekene
Sol, raske briller, afterski og ikke minst påskeferien nærmer seg med stormskritt.
-
Hvordan arrangere middagsselskap
Ta et steg inn i voksenlivet med vår oppskrift på det perfekte middagsselskap.