
Oppskrift:
Hjemmelaget granola
Granola kan sette prikken over i-en i enkle hverdagsmåltider. Dessverre kan ferdig-granola inneholde mye tilsatt sukker og salt, men løsningen er enkel: Lag den selv.
Du trenger:
3 stekebrett med bakepapir
Lufttette beholdere
Framgangsmåte:
1. Sett ovnen på 160 grader.
2. Bland alle ingrediensene sammen i en romslig bolle.
3. Fordel blandingen utover de tre stekebrettene og sett dem inn i ovnen.
4. Stekes i en time. Rullér på brettenes plassering i ovnen og rør litt i granolaen hvert tiende minutt, slik at den blir jevnt stekt.
5. Avkjøl før du fyller granolaen i beholderne.
LES OGSÅ: Slik trikset de seg til toppen i verden
Related articles
-
Hvit lompelasagne med kylling
Lompelasagnen er den perfekte restemiddagen for en hektisk hverdag.
-
Farmors pavlova
17. mai nærmer seg og er her fortere enn man tror. Pavlova er en passende, enkel og billig kake til nasjonaldagen.
-
Solgule påskeboller
Det er få ting som slår smaken av nystekte boller. Dette er den perfekte oppskriften å prøve i påsken.
-
Helt bananas!
Her er et enkelt bananbrød for å slukke søtsuget ditt.
-
Kremet pasta med fisk og fennikel
Denne pastaretten er perfekt for en student i farten som forsøker å leve det sunne og sparsommelige liv.
-
RISOTTO MED SOPP OG SPINAT
Lyst å imponere på kjøkkenet uten å blakke deg fullstendig? Prøv deg på denne stødige retten som fungerer like godt til deit som komfortmat en sliten søndagskveld.